.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 30.kwi.2025 06:07:26

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18.maja.2007 21:40:02 
Użytkownik

flavios napisał(a):
etronic napisał(a):
Ludzie!!! O co ta wojna? Kazdy robi ze swoim autem co chce. Kazdy ma tez glowe na karku i co zrobi to bedzie na jego odpowiedzialnosc. Z tymi softami to loteria albo silnik przezyje albo sie wykonczy (jak w polskich szpitalach na oddzialach paliatywnych) :diabel:

Dokładnie. Ja nie pisze ze ten co wkłada firmowe softy to idiota ale wymagam aby nikt nie nazywal mnie idiota zato ze wsadzilem noname.
Kazdy ma swoj rozum i swój portfel. Irobi to na co ma ochote.
Co do ciebie DARK to wyzywać sie w wirtualu mozesz z kazdym. Ciekawe co by było oko w oko. MIĘKKO :diabel:
EH dziecinada,niechcialem cie obrazic bynajmniej(belt to luzne powiedzenie) jezeli urazilem to przepraszam,ale dla jednych 2000 funtow to duzo dla innych nie i tym sie roznimy,aczkolwiek niemozna powiedziec ze auto warte 2klocki nadaje sie do testow no nameOw,to razi mniej zamoznych:)

Tytuł:
PostNapisane: 19.maja.2007 15:48:45 
Użytkownik

Dark napisał(a):
flavios napisał(a):
etronic napisał(a):
Ludzie!!! O co ta wojna? Kazdy robi ze swoim autem co chce. Kazdy ma tez glowe na karku i co zrobi to bedzie na jego odpowiedzialnosc. Z tymi softami to loteria albo silnik przezyje albo sie wykonczy (jak w polskich szpitalach na oddzialach paliatywnych) :diabel:

Dokładnie. Ja nie pisze ze ten co wkłada firmowe softy to idiota ale wymagam aby nikt nie nazywal mnie idiota zato ze wsadzilem noname.
Kazdy ma swoj rozum i swój portfel. Irobi to na co ma ochote.
Co do ciebie DARK to wyzywać sie w wirtualu mozesz z kazdym. Ciekawe co by było oko w oko. MIĘKKO :diabel:
EH dziecinada,niechcialem cie obrazic bynajmniej(belt to luzne powiedzenie) jezeli urazilem to przepraszam,ale dla jednych 2000 funtow to duzo dla innych nie i tym sie roznimy,aczkolwiek niemozna powiedziec ze auto warte 2klocki nadaje sie do testow no nameOw,to razi mniej zamoznych:)

I dla mnie AAT AEL 1Z AFN to najlepsze silniki diesla jakie zostały wyprodukowane na naszej planecie.

II Stary kondon to dla mnie każde auto które technologicznie jest starsze niż 5 lat. łacznie z 530d.

IIIPisalem ci na gg jak ja zrobilem i wszystko.

IV dla mnie 50zl to jest duzo kasy. Al nie boje sie eksperymentów.

I nie zapominaj ze to ja jestem za twoimi softami z plyty CD a reszta ci pisze ze nie jestes mądry wogule o nich piszac.

koniec OT jak cos to na PW.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1