Dark napisał(a):
flavios napisał(a):
etronic napisał(a):
Ludzie!!! O co ta wojna? Kazdy robi ze swoim autem co chce. Kazdy ma tez glowe na karku i co zrobi to bedzie na jego odpowiedzialnosc. Z tymi softami to loteria albo silnik przezyje albo sie wykonczy (jak w polskich szpitalach na oddzialach paliatywnych)

Dokładnie. Ja nie pisze ze ten co wkłada firmowe softy to idiota ale wymagam aby nikt nie nazywal mnie idiota zato ze wsadzilem noname.
Kazdy ma swoj rozum i swój portfel. Irobi to na co ma ochote.
Co do ciebie DARK to wyzywać sie w wirtualu mozesz z kazdym. Ciekawe co by było oko w oko. MIĘKKO

EH dziecinada,niechcialem cie obrazic bynajmniej(belt to luzne powiedzenie) jezeli urazilem to przepraszam,ale dla jednych 2000 funtow to duzo dla innych nie i tym sie roznimy,aczkolwiek niemozna powiedziec ze auto warte 2klocki nadaje sie do testow no nameOw,to razi mniej zamoznych:)
I dla mnie AAT AEL 1Z AFN to najlepsze silniki diesla jakie zostały wyprodukowane na naszej planecie.
II Stary kondon to dla mnie każde auto które technologicznie jest starsze niż 5 lat. łacznie z 530d.
IIIPisalem ci na gg jak ja zrobilem i wszystko.
IV dla mnie 50zl to jest duzo kasy. Al nie boje sie eksperymentów.
I nie zapominaj ze to ja jestem za twoimi softami z plyty CD a reszta ci pisze ze nie jestes mądry wogule o nich piszac.
koniec OT jak cos to na PW.