straznik_tartaku napisał(a):
Wiem ze ten grill to porażka zderzak tak samo ,zobaczyłem teraz to wiem .TAkze okresle plany lampy zostaja , maska tez pierwsze co zrobie to kupie zderzak od coupe i zmienie ten grill (jakoś te auto przestało mi sie podobac przez niego)

hehe Myslałem nad tym przerobionym bez znaczka albo orginalnym .Felgi na razie zostaja chciałem kupic jakieś 17 ale kasy nie starczy

ta blende tez bym wział chetnie i lampy od awanta ale to musi poczekac az cosik zarobie .W srodku zegary indligo i zmieniam gałke na podwietalna
http://www.allegro.pl/item143498218_aud ... b3_80.html Jesli by sie wam chcialo to zrobcie mi w vt jakby wygladał moj przod po tych zmianach jakie ja proponuje

Byłbym wdzieczny zeby nie popełnic kolejnech głupoty hehe .POozdrawiam i czekam na odpowiedzi
Spider dobrze Ci radzi co do tych lamp przednich. Pamiętam jak w swojej czerwonej Coupe wymieniłem reflektory takie jak Ty masz teraz na zespolone i bardzo odmłodziło mi to autko z przodu, nadało mu elegancji i nieco agresji. Różnica pomiędzy dwuczęściowymi, a zespolonymi jest taka sama jak pomiędzy zespolonymi i soczewkami, czyli duża. Brewki sobie odpuść, bo są juz niemodne i wieśniackie, szczególnie te uniwersalne.
Zanim zmienisz blendę i lampy z tyłu, zegary indiglo itp. (to są detale a trochę kosztują) pomyśl nad felgami, bo jakieś fajne 16-nastki czy 17-nastki dadzą dużo lepszy efekt wizualny, a lampki z tyłu możesz sobie tymczasowo psiknąć motipem, efekt będzie na pewno lepszy niż kolory tęczy, które masz obecnie.
Poza tym oczywiście to o czym jesteś przekonany, czyli wymiana zderzaka i grilla. Nie kieruj się półśrodkami (chyba, że chwilowo jak z tym motipem), a będziesz jeździł z bananem na twarzy jak ludzie będą się oglądali za Twoim autem, wierz mi.