Route 66 napisał(a):
sie cus kroi Panowie?No to w pytke,tylko dajcie gonga.Co do Q7 MiKev,to zacna furka i tu mam cos dla Ciebie;
http://img130.imageshack.us/my.php?imag ... 062rf0.jpghttp://img377.imageshack.us/my.php?imag ... 061la0.jpgSorki za jakos,robione telefunkenem.Wlasnie nim jechalem,auto stalego klienta,wiec raz w tygodniu jade tym.Dobra wersja S-Line,3.0 TDi.Tylko troche to kosztuje niestety

.Co do tuningu,to nie jestem sure co do A6-za duza,za ciezka.Efekty by byly przy duzym silniku,co wiaze sie ze spalaniem a tego nikt nie lubi.Mysle,ze ja robic to lepiej A4,najlepiej Avant

.Quattro fajniusie,ale traci duzo do oski bo rozlozenie mocy jest na 4ry lapy,zapytaj Lightmena.Chociaz przyczepnosc niesamowita.Mysle,ze ciekawym rozwaiazaniem jest 2.7 Biturbo.Niewysilony silnik/bodajze 150km/,nie wiem dokladnie jakie spalanie,ale klienci mowia,ze to nie smok,wrazenia niesamowite-moc dostepna w kazdym zakresie.Niestety,dosc drogie w zakupie.Moja rada/jezeli moge/-zostan na razie przy tym co masz-jest sliczna.Zmien felgi,tylny tlumik i ewentualnie jakas kosmetyke/jakies rysy itp/.W miedzyczasie poprzegladaj oferty,porownaj ceny,popytaj ludzi jak sie sprawuja rozne wersje i silniki,dozbieraj cash i wtedy zmien.Gwint jest fajny,ale za kazda zmianoa wysokosci musisz robic geometrie.Zreszta,spotkamy sie,to pogadamy.Juz nie zanudzam.Pozdro

Widzisz Route66 Zacna furka i zacne funty, na to troszke jeszcze poczekam.
Zostane przy swojej (narazie) i moze faktycznie tylko jakies fajne 17 albo 18 zapodam.
Co do wydechu to w planie sa dwa wydechy po dwie rurki chromowane delikatne, zadnego pierdzenia jedynie leciutka zmiana dzwieku.
w zwiazku z tym mam pytanie poniewaz nie widzi mi sie ciac zdezak, czy ta dolna czesc zdezaka (ta szara) jest wymienna czy lepiej odrazu szukac calego zdezaka od wersji z dwoma wydechami
Panowie potrzebne mi lampy przednie, wazna jest ta od strony kierowcy.
W Coventry nie moge dostac uzywek a nowych to raczej nie.
Jakby ktos cos to prosze o info.
Z gory dzieki.