.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 30.kwi.2025 11:58:16

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13.kwi.2007 12:47:50 
Użytkownik

Zuru, ja mam taką samą rozterkę co marwins, Chce obnizyć swoją B4 sedan 1.9TDi o jakieś 20mm nie więcej. Wiem że takie zawiechy wychodziły seryjnie w jakiś coupe quattro lub cabrio ale nie wiem dokładnie w których chciałbym sie dowiedzieć w których i chciałbym dostać takie sprężynki właśnie ale też nie wiem czy bedą pasowały do mojej B4 co sądzisz?

Tytuł:
PostNapisane: 13.kwi.2007 13:33:58 
Klubowicz

Napewno seryjnie bylo to w coupe 20V quattro i sedanach tez, w oskach 20V zdaje sie tez. Oczywiscie w S2 tez byly inne springi....ale Ty bedziesz mial problem z dobraniem tylu...naprawde nie wiem czy Avant B4 ma podobne McPersony co Btrojki...gdzies byly takie tematy na forum, nigdy nie mialem Avanciora.
Generalnie w coupe 20V seryjny zawias jest dosc twardy i trzepie, ale dobrze wybiera nierownosci polskich drog. Natomiast nie mam pojecia jak to sie bedize sprawowalo w kombi.
Ja bym na Twoim miejscu poprostu kupil jakies nowe springi obnizajace delikatnie o 20 mm dedykowane do B4 avant i po krzyku. Nawet jesli by CI pasowal zawias z coupe 20V to nie jest latwo to kupic ot tak hop siup.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1