.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 09.cze.2025 17:01:26

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Alarm w AUDI 90
PostNapisane: 08.lut.2005 00:45:06 
Użytkownik

Witam czy ktos moze mi powiedziec czy czarna skrzyneczka umiejscowiona obok gniazda dodatkowych przekazników w audi 90 1989r to jest fabryczny alarm?jesli tak to czy powinny byc gdzies jakies czujniki a moze jakis pilot powinien byc do tego?
Jest jakas dioda czerwona u góry przy kierownicy wogóle nie swiecąca to tez od rzekomego alarmu?
Z góry dziekuje za jakiekolwiek info

Tytuł:
PostNapisane: 08.lut.2005 10:58:22 
Klubowicz

mówisz o oryginalnym alarmie?? Mam ponoc oryginalny alarm w dwusetce. Smiesznie to dziala bo zalacza sie po zamknieciu drzwi kierowcy z kluczyka i sygnalizuje to trabnieciem trabki, ktora jest w bagarzniku. Najlepsze jest to ze jak sie wlamiesz to trabi w bagarzniku a nie na zewnatrz hehe.... ale odciecie zaplonu jest :D co mnie bardzo zdziwilo, myslalem ze to tylko zwykly klakson jak w maluchu. W przeciwienstwie do Ciebie nie mam zadnej diody ani nie znalazlem pudelka zadnego jak narazie - tylko trabka w bagazniku :P

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1