Blachutek napisał(a):
Witam... Troszkę mnie nie było ale niestety jak sie nie pracuje to na nic nie ma czasu..
Co do dwudniowego spota to własnie rysują się nam problemy i z tego co się zapowiada to chyba zrobimy tylko Niedziele..
Przejazdem zatrzymalem sie w 2 wiejskich pubach gdzie również jest B&B więc z tego co mi powiedzieli ceny oscylują w granicach 45-60 funciaków za noc od osoby wraz ze śniadaniem. Rezerwacje nalezy wykonać na kilka dni wczesniej jeżeli chcemy aby dla wszystkich było miejsce..
Na razie nie widzę listy chętnych więc nie mam zielonego pojęcia ile osób przyjedzie no i najważniejsze kiedy chcemy ten spot zorganizować.
PS. Dziekuję Maćku że tym razem piszesz oficjalnie na forum o alternatywnym spocie organizowanym w ten sam dzień. Jeżeli o mnie chodzi to mogę pojechać do Brighton. Pasuje mi kazdy termin i każda lokalizacja.. Na klubowej wigilii obecność obowiązkowa!
Zróbmy może wstępną ankietę kto, gdzie i kiedy chciałby na naszym spotkaniu się pojawic..
sorki blachutku,ale napisalem to tylko z jednego powodu-czas mnie ogranicza,i nie chce zostac z reka w nocniku.Potrzebuje minimum 2 tygodnie wyprzedzenia.juz sobie zalatwilem wolne,i nie zamierzam spedzic tego weekendu w domu.Caly czas jestem otwarty na Oxford,i powiem tak-
DO SRODY WLACZNIE PROSZE OKRESLIC SIE,KTO BEDZIE NA SPOCIE W OXFORD.Przyczyna jest prosta,trzeba zarezerwowac pokoje,i skoro Blachutek ma wyswiadczyc nam przysluge i zalatwic nocleg,to musi wiedziec ile osob jest chetnych,a co za tym idzie,wszystkie osoby chetne MUSZA

przelac Blachutkowi dziengi przed,nie po imprezie.Oczekuje,ze do likendu wszystko bedzie dograne..Ceny podane w poscie wyzej,rozumiem,ze jest to wydatek przed swietami,ale niestety tak sie sprawy maja.oczywiscie,jezeli ktos sobie zyczy,rachunek otrzyma.Tyle z mojej strony.Pozdrawiam i czekam na odzew.
p.s.
sopt odbedzie sie z soboty na niedziele,wiec prosze nie nudzic konika o zmianie itp.podziekowac i pozdro