.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 01.maja.2025 19:34:38

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 206  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 01.lut.2008 20:47:16 
Użytkownik

marco_wroc napisał(a):
Odnośnie spota to proponuje zrobić jakiegos małego w ta Niedziele lub Poniedziałek w Londynie, moja propozycja to Alexandra Palace, jest tam duzy oswietlony parking, pub oraz kryte lodowisko, ze wzgorza widac caly Londyn ( piekne widoki noca) To jest stronka obiektu:
http://www.alexandrapalace.com/
Prosze pisac kto bedzie, wypijemy browarka i pogadamy o spocie na poczatku Marca.
Pozdrawiam!

Siema
no mi osobiscie bardziej poniedzialek pasuje, niestety pracuje tylko w weekendy wiec niedziela odpada jak dla mnie.

POzdro

Ostatnio edytowano 03.lut.2008 03:20:56 przez Andre, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 01.lut.2008 23:58:23 
Użytkownik

Andre napisał(a):
marco_wroc napisał(a):
Odnośnie spota to proponuje zrobić jakiegos małego w ta Niedziele lub Poniedziałek w Londynie, moja propozycja to Alexandra Palace, jest tam duzy oswietlony parking, pub oraz kryte lodowisko, ze wzgorza widac caly Londyn ( piekne widoki noca) To jest stronka obiektu:
http://www.alexandrapalace.com/
Prosze pisac kto bedzie, wypijemy browarka i pogadamy o spocie na poczatku Marca.
Pozdrawiam!

Siema

no mi osobiscie bardziej poniedzialek pasuje, niestety pracuje tylko w weekendy wiec niedziela odpada jak dla mnie.

POzdro

:D Ja bede jutro w Londynie i zostaję do niedzieli więc jakby większością głosów wypadła niedziela - podjadę.

Tytuł:
PostNapisane: 02.lut.2008 14:38:01 
Użytkownik

Auto: Audi A6 C6 3.0 Tdi Q
U mnie powodem piszczenia w kole niebyla piasta tylko nie odbijajacy hamulec reczny.Wymienilem przy okazji klocki hamulcowe z tylu i co ciekawe klocki ktore wyjalem byly praktycznie nie zjechane!Powierzchnia ich byla sliska a nie chropowata jak na nowych.Auto w koncu zaczelo hamowac znacznie lepiej,poczekam jak sie uloza i w przyszlym tygodniu zmieniam plyn hamulcowy.Przy okazji sluze rowniez kluczem do wciskania tloczkow,okazal sie konieczny;-)

Audi A6 V6 3.0 Tdi Q jest.

Tytuł:
PostNapisane: 02.lut.2008 17:05:33 
Użytkownik

DrMaksiu napisał(a):
U mnie powodem piszczenia w kole niebyla piasta tylko nie odbijajacy hamulec reczny.Wymienilem przy okazji klocki hamulcowe z tylu i co ciekawe klocki ktore wyjalem byly praktycznie nie zjechane!Powierzchnia ich byla sliska a nie chropowata jak na nowych.Auto w koncu zaczelo hamowac znacznie lepiej,poczekam jak sie uloza i w przyszlym tygodniu zmieniam plyn hamulcowy.Przy okazji sluze rowniez kluczem do wciskania tloczkow,okazal sie konieczny;-)

U mnie klocki zostaly wymienione ale felga sie grzeje... wiec chyba jeszcze raz bede sciagal zacisk tylko tym razem zostanie on poddany kapitalce :D i zobaczymy wtedy, bo klocki z tej strony gdzie grzeje byly zjedzone do spodu a po drugiej stronie byla polowa..wiec wychodzi na to ze zawsze sie grzalo tylko o tym nie wiedzialem.... niech sie troche cieplej zrobi to sie tym zajme i wtedy sie okaze co i jak (łozyksa zostaly sprawdzone wiec jedna opcja z glowy)

POzdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 02.lut.2008 18:22:46 
Użytkownik

spokojnie Andre,ramy dade ;) .czy zglosiles nas na ten spot Audi?I czy moze wiesz o co chodzi z ta strona Marco Wroc,bo mi nie bangla zabardzo.Wyswietla mi sie caly czas system error kiedy chce sprawdzic MoT.i ni wiem o co biega,bo wczesniej banglalo.Pozdro

p.s.

Jezeli ktos cos wie o Audi 80 Avant nie zjezdzonym do 1000 funtow to prosze o info :!:

Audi Coupe 16V
Audi A3 1.8T Sport quattro 235KM
Audi TT 1.8T quattro 225KM

Tytuł:
PostNapisane: 02.lut.2008 19:06:29 
Użytkownik

Auto: Audi A6 C6 3.0 Tdi Q
Anadre to wpadaj kiedy do mnie do Cardiff,kumpel dysponuje garazem to sie cos pokombinuje;-) Ja swoje zaciski mam zamiar wkrotce wyczyscic z rdzy i pomalowac.
P.S ktos ma pomysl dlaczego poprzednie klocki byly sliskie i nie hamowaly?

Audi A6 V6 3.0 Tdi Q jest.

Tytuł:
PostNapisane: 02.lut.2008 23:24:18 
Użytkownik

wszystkich chetnych na mini spota zapraszam jutro na Alexandra palace o 20:00

Pozdro 600

F 126S 900ccm 45KM - sprzedany

Tytuł:
PostNapisane: 03.lut.2008 03:18:12 
Użytkownik

Route 66 napisał(a):
spokojnie Andre,ramy dade ;) .czy zglosiles nas na ten spot Audi?I

Siemka sciemka :)) Maciek wiem ze damy rade :D a na spot jeszcze nie bo niewiem ile osob i ile aut.wiec trzeba sie zgadac co i jak, a jak cos to kazdy moze wyslac maila kto chce jechac osobiscie
Route 66 napisał(a):
Jezeli ktos cos wie o Audi 80 Avant nie zjezdzonym do 1000 funtow to prosze o info
A czy koleszka patrzyl na www.autotrader.co.uk bo ja wlasnie patrze i jest pare 80 -tek, pozatym to jaki silnik was tam interesuje panie kolego :diabel: ??

http://search.autotrader.co.uk/es-uk/ww ... x_mileage=
http://search.autotrader.co.uk/es-uk/ww ... x_mileage=
http://search.autotrader.co.uk/es-uk/ww ... x_mileage= osobiscie te felgi to do subaru sobie mozna wlozyc a nie tu !! :diabel:

wiec popatrzcie tu zawsze mozna podjechac i poogladac
marco_wroc napisał(a):
wszystkich chetnych na mini spota zapraszam jutro na Alexandra palace o 20:00
Pozdro 600
a ile osob juz sie zapisalo na tego mini spota ?? :diabel: :diabel: :peace:

P.S Dr.Maksiu THX za zaproszenie ale narazie mam dosc napiety harmonogram

Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 03.lut.2008 04:12:23 
Użytkownik

Przepraszam ze poruszam taki temat moze nie w tym dziale ( jesli mozna to przekierujcie mnie ) kompletnie nie wiem gdzie to umiescic

Chodzi mi o wciśniecie do mojej Audi A6 98 1.8t zegarów z fisem od A4 prawdopodobnie 2000r również 1.8t Szukam osoby z UK ktoś kto sie zna na tym ja nie mam pojęcia!

jeśli ktoś ma pojecie prosze sie odezwac na pw

Zgóry dzieki za kazda pomoc

Obrazek Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 03.lut.2008 04:27:31 
Użytkownik

demo1984 napisał(a):
Przepraszam ze poruszam taki temat moze nie w tym dziale ( jesli mozna to przekierujcie mnie ) kompletnie nie wiem gdzie to umiescic

Chodzi mi o wciśniecie do mojej Audi A6 98 1.8t zegarów z fisem od A4 prawdopodobnie 2000r również 1.8t Szukam osoby z UK ktoś kto sie zna na tym ja nie mam pojęcia!

tak w sumie,to moze bys sie przedstawil i przywital, a nie wpadasz jak tornado i proponujesz napisanie PW do Ciebie.Mysle,ze z tym tematem to na forum techniczne,elektryka itp.Ewntualnie napisz do kolegi Etronica,byc moze bedzie w stanie Ci pomoc,jezeli znajdzie czas.

Andre,chyba Cie kopne w doopke,gogusiu :D -autoradera przerabiam,pozatym sedan to nie avant :peace: .Ewentualnie Coupe tez mile widziane,tylko ze za 1000 funtow,to wyjmiesz padake a nie przyzwoite Coupe :/ .Generalnie przebieg musi oscylowac w granicach 110 tys,silnik najlepiej 2.0.Wpadnij jutro do nas,bedzie tez Ufo,to pogadamy :peace: .Ja sie nie wybieram na Alexandra Palace,bo za daleko,a na 18ta do pracy.Pozdro all.

p.s.
jak sie Blachutek zjawi,to scignijcie go za moje szklo-bedzie wiedzial o co biega :peace:

Audi Coupe 16V

Tytuł:
PostNapisane: 03.lut.2008 07:43:24 
Użytkownik

jutro to ja do pracy...ale przed tym zaroweczki musze zmienic...
Spalila sie lewa, wymienilem , po tygodniu prawa, czekalem , a teraz znow lewa :)) I o 6:00 nad ranem wracalem sobie bez krotkich, na halogenach :))) notabene przyznam , ze swieca przednio i calkiem milo sie jechalo :)

Jesli w ciagu kolejnych 4 dni zamierzacie zrobic minispot lub megaspot to pisze sie chetnie, dawno waszych mordzisk nie widzialem :)

N: 51.90530
W: 0.40956

Tytuł:
PostNapisane: 03.lut.2008 13:00:06 
Użytkownik

z przykroscia musze powiedziec,ze nasz kolega z Luton,Hostage,mial wypadek i skasowal swoja Coupe :( .Na szczescie chyba jest caly,na chwile obecna nie znam szczegolow.GenMaxiu,Ty wiesz gdzie Hostage mieszka-moze podjedz i wybadaj,czy wszystko z nim ok?Pozdro

Audi Coupe 16V

Tytuł:
PostNapisane: 03.lut.2008 13:10:20 
Użytkownik

Heja, widze za chetnych na dzis nie ma wiec moze zrobimy spota na Alexandra Plalce jutro (Poniedzialek) ok 20 w zastepstwie za cotygodniowe (prawie) spoty w pubie w dzielnicy Hampstead ??
Genmax, moze sie pojawisz , bardzo blisko M1 :-)

Tytuł:
PostNapisane: 03.lut.2008 15:18:34 
Użytkownik

Route 66 napisał(a):
demo1984 napisał(a):

tak w sumie,to moze bys sie przedstawil i przywital, a nie wpadasz jak tornado i proponujesz napisanie PW do Ciebie.

zdaje sie że jako pierwszy mnie witałeś w newbie a teraz sie burzysz wielce http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=69161&highlight=

Obrazek Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 03.lut.2008 16:10:26 
Użytkownik

Route 66 napisał(a):
z przykroscia musze powiedziec,ze nasz kolega z Luton,Hostage,mial wypadek i skasowal swoja Coupe :( .Na szczescie chyba jest caly,na chwile obecna nie znam szczegolow.GenMaxiu,Ty wiesz gdzie Hostage mieszka-moze podjedz i wybadaj,czy wszystko z nim ok?Pozdro

No wlasnie...zielonego pojecia nie mam gdzie mieszka Hostage...ale jesli dacie namiary to podjade, zobacze, zapytam , dodam otuchy

pochwa

N: 51.90530
W: 0.40956

Tytuł:
PostNapisane: 03.lut.2008 21:27:34 
Użytkownik

witam kolegow klubowiczow,

bylem dzis w Alexandra Palace ale strasznie wialo i klejka na lodowisko byla na pol godziny wiec tylko rzut oka na panorame Londynu i w nogi. Jutro nozna sie spotkac okolo 20 bedzie ladny widok na oswietone miasto.

Dzis tez wymienilem olej i filrt i silnik zaraz ciszej klekocze. Sasiedzi troszke dziwnie sie patrzyli na moje autko ale co tam ( Wjechalem kolami na belki drewniane ololo 20 cm zeby wejsc pod spod i zeby autko stalo na podjezdzie w poziomie ). A tak apropos to jak pozbyc sie starego oleju i filtra?

Moze tez jutro ktos by spojrzal przez vaga na moj silnik....i licznik ....

pozdrawiam i do zobaczyska

Daniel

docu

Tytuł:
PostNapisane: 03.lut.2008 23:22:37 
Użytkownik

Hej Docu, ja bede jutro o 20 na Alexandra, wezme Vaga wiec zobaczymy co i jak, kolega Etronik też może by podjechal :-)
Route, Andre, Genmax, Hhacek i wszyscy inni z okolic, bedziecie ??

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2008 00:09:15 
Użytkownik

Siema Marek,
no ja tez podjade pewnie, tylko musze GPS pozyczyc bo jak ja tam biedny trafie :diabel:
do jutra ziomale :D

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2008 00:58:51 
Użytkownik

Andre kieruj sie na Wood Green, a jak tam bedziesz zaufaj telepatii i szukaj najwiekszego skupiska aut najsluszniejszej marki :D

Zreszta zawdze mozna cie po drodze zgarnac

see you soon

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2008 02:26:03 
Użytkownik

Marco niestety jutro i za tydzien jestem zajety , doiero 18.02 bede w Spaniards , moze tez byc Ally Pally jak dla mie . zobaczymy

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 206  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1