makaon napisał(a):
Cytuj:
mam ten smieszny nabijacz z zegarem i trzy butelki r134a
wydaje mi się że śmieszne jest Twoje postępowanie. Nie orientuję się jakie są ceny usług w NY, ale chyba zarabiasz odpowiednio, by się przejechać do serwisu. Ciekawi mnie jak sprawdzisz szczelność układu? Kolejnymi 3 butelkami?
A wracając do Twego pytania : gdzieś pod maską powinna być naklejka z opisem : jaki środek i ile go Ci trzeba.
po pierwsze nie pytalem o cene tylko o ilosc w gramach ile wchodzi tego gazu do ukladu. bo nier wiem czy mam kupic dwadziescia butelek czy trzy
po drugie ile zarabiam to moja sprawa....
po trzecie ja nie lubie chodzic na latwizne i nie jezdze do mechanika z byle czym tylko robie to co moge pod domem doswiadczenie zawsze sie przyda bo lubie wiedziec co mi "piszczy" pod maska. i niechce zeby mi pozniej wciskjali mechanicy KIT bo trafili na laika. zreszta lubuie sam "grzebac"
....................TYLE.................
a naklejki wlasnie nie mazapomnailem o tym napisac! wiem tylko ze jest szczelna i powietrze wypompowane. tyl;ko nabic. dzisiaj kumpel wpadnie do mnie ze sprzetem. zdjecia pokaze i zrobie osobny temat zeby kazdy widzial jak to sie robi krok po kroku..
ale dzieki za info pozdr
GrzesB dzieki!!!! bede widocznie musial jeszcze jedna dokupic