chyba zbyt malo uwaznie sie przyjrzales mojej eSce
listwy na drzwiach mam wlasnie wymienione, a zderzaki zostaly tylko dlatego, ze stworzylem unikat, ale zapewniam cie, ze jak mi sie to znudzi, to beda i zderzaki z S6 - czasami trzeba cos zmienic w autku aby sie odswiezylo
wiec zmienic da sie wszytsko!!
choc czasami najwygodniej jest zmienic papiery
No właśnie pięknie to podsumowałeś!
Wiem że jak ktoś się uprze to zrobi wszystko (prawie).
Akurat chyba blacha w c4 i c4/a6 się wogóle nie zmieniła tylko wszystkie plastiki na niej, lecz aby je wymienić trzeba trochę pobiegać i pokombinować, to pomalować, to przewiercić, to uciąć - gdybyś za miesiąc czy dwa myślał o sprzedaż to chciałoby ci się tak bawić?
Żeby zrobić z 100 a6 to chyba trzeba przerzucić wszystkie plastiki przykręcone przyklejone czy zaciśnięte na karoserii auta.
Dobra ale skończmy się przekomarzać, oczywiście jak się chce to się da.
W tej chwili a6 można już naprawdę kupić w tych pieniądzach i to z tdi 140 km i w avancie tylko akurat nie będzie to taki stan jak na zdjęciach z allegro, choć różnie to jest z tymi zdjęciami.
Raz pojechałem do gościa oglądać b4, gość twierdził, że auto jest bezwypadkowe, ma jeszcze oryginalny lakier, no fakt na zdjęciach był super. Przejechałem się 300km i co? Q..wa oryginalny lakier ale chyba polski a pod spodem z kilo szpachli, a gość prosto w oczy co pan to cacucho nie bite. Drugi twierdził że jego b4 była tylko z przeodu dojechana, jest tak zrobiona że nie poznam na 100% iż coś jej był. Nie musiałem wysiadać, aż ścianka grodziowa była przestawiona!!! A gość do mnie (przejechałem 450km) "CO PAN CHCIAŁ ZA TAKĄ CENĘ" (a mieściła się w widełkach cen giełdowych tego rocznika).
Raz pojechałem z kolegą kupić b4 w benzynie z gazem. Kolesie przyjechali na stację benzynową, w ogłoszeniu klima elektryka szyber poduchy 160km przebiegu bezwypadkowa. Auto się świeciło jakby wyjechało 2 tygodnie wcześniej z lakierni. No i fakt jak zaczeliśmy się przyglądać bity tył z lewej i prawej. Przed wyjazdem telefonicznie potwierdzaliśmy całe wyposażenie, a tu fura goła anie klimy ani elektryki tylko się szyber został. Sprawdzamy papiery od gazu a tam gaz montowany trzy lata wcześniej przy przebiegu 230km!!! I co zrobić znowu wycieczka z częstochowy do wrocławia na nic.