... no trochę się nie odzywałem na forum bo jak to bywa u pana młodego musiał trochę odsapnąć od emocji. Za co przepraszam ,że słuch o mnie zaginął

Jutro jeszcze czeka mnie sesja zdjęciowa po ślubna ... może znacie ciekawe miejsca we Wrocku do zrobienia fotencji albumowych - wszystkie sugestie mile widziane
Chciałem podziękować każdemu z Was za to co zrobiliście dla Mnie i mojej Magdy. Powiem Wam ,że zawsze marzyłem o takim orszaku ślubnym. Jest to wspaniały prezent od Was ,który będę pamiętał do końca życia. Zdajcie sobie sprawę ,że jak wyszedłem na podwórko i zobaczyłem te tłumy ... aż dech zaparło mi w piersi jak zobaczyłem tyle Audiol wypucowanych i ustrojonych ,a Wy ubrani galowo

Totalny szok

Uważam ,że tego dnia narodziła się nowa świecka tradycja ,którą trzeba celebrować każdemu z Was. Każdemu życzę takich wspaniałych chwil jakie dostarczyliście mi tego pamiętnego i pięknego dnia

Dziękuje
Fotki które zrobiliście są syte jak znajdę chwilusie (ORKA nie patrz tak na mnie Twoje też wkleje). Na pewno będę prosił Was o fotki na penie albo podam ftp-a.
Ja umieszczam linka do paru fotek z biby:
http://picasaweb.google.pl/pijay71/WeselePawAIMagdy031009?authkey=Gv1sRgCOz91PSNlrXzgAE#5389614686608973234
p.s: Czytałem artykuł o Wojtku w gazecie Wrocławskiej – powiem krótko żenada

Chyba potwierdzi to każdy kto czytał i zna sprawę