Pi-JAY napisał(a):
ShoofeL napisał(a):
Toms001 - rozumiem, ze jest jeszcze mnóstwo czasu, ale czy to jakaś tajemnica, czy jeszcze nie ma ustalonego miejsca ??
nie można tego odkładać na sam koniec...
Chciałbym już wiedzieć jak planować wyjazd z klubem.
My w sumie to pół bidy z Katowic , bo mamy jedynie 2 godziny do Wrocka, ale Pomorski, albo Lubelski to mają kawał drogi...
Gdzie i o której zbieraliście się do wyjazdu w 2008 na Kronach ??
... kolego drogi spokojnie i tak się nie dowiesz do ostatniej chwili dokładnych szczegółów ... tu działa zasada spontana

Wyjdzie tak ,że spotkamy się na autostradzie A4 jadąc 90km/h dieslowcy będą bili rekordy w oszczędności (Rafałko 3L/100km

) ... tym razem jadę swoim wozem żeby połechtać się silnikiem V8 w tunelach na pełnym gazie z otwartymi szybami no nie toms001

Lubisz to s..o

Myślę, że pomyliłeś imprezy - to nie spotkanie z kolegami w piaskownicy, a poważna impreza motoryzacyjna na którą choćby z Polski jadą dziesiątki samochodów.
Coś takiego jak spontan nie wchodzi w grę...
heh...
toms001 napisał(a):
ShoofeL napisał(a):
Toms001 - rozumiem, ze jest jeszcze mnóstwo czasu, ale czy to jakaś tajemnica, czy jeszcze nie ma ustalonego miejsca ??
nie można tego odkładać na sam koniec...
Chciałbym już wiedzieć jak planować wyjazd z klubem.
My w sumie to pół bidy z Katowic , bo mamy jedynie 2 godziny do Wrocka, ale Pomorski, albo Lubelski to mają kawał drogi...
Gdzie i o której zbieraliście się do wyjazdu w 2008 na Kronach ??
Ok kolego. Dzisiaj przygotuję stosowne info.
Toms001 - czekam na info gdzie i o której, bo jak pisałem powyżej śmiech mnie ogarnia jak słyszę, że taka impreza to spontan.
pozdro...