A tam nie macie sie czym chwalic jak umytym samochodem phiii.

Filmik rewelacyjny, ale sie usmialem

cytaty przejda do uzytku powszechnego "Jest kierowca ten i ten zaden nie jezdzi tyle razy wam tłumaczyłem jakim prawem"
Sytuacja z dzisiaj Zjednoczone Emiraty Wrocławskie.*
Wyjezdzalem z moim przyjacielem i jego żoną z Magnolia Park cos kolo godziny 19 z minutami a wjeżdżała w tym czasie silna ekipa V8 Team czyli Kontestator, Damian oraz brat Kontestatora w czarnym coupe. Gdzies tam pojechali zaparkowac. No ale stojac w kolejce do wyjazdu na swiatlach z Magnolii patrze sobie w lewe lustro boczne a tu kolejne Audi z V8 pod maska ?. Nie to chyba zwykle A4 B7 ze zderzakiem RS4 nie cos nie pasuje. Patrze dalej a tu dziury w masce ojacie to jednak prawdziwe RS4 B7 w sedanie cale wsciekle i czarne na dodatek. Bylo kilka aut z tylu. Zielone ruszylismy ale i tak szybko zmienilo sie na czerwone wiec wszyscy na czerwonym przejechali hehe. No ja sobie spokojnie jade juz 80 na godzine a prawym pasem jedzie troche szybciej te RS4. Na pokladzie mlody gosciu z blond niewiastą zmieniamy pasy ruchu. Jedziemy spokojnie RS4 jedzie z przodu ach ten ryk V8-ki z tych poteznych wydechow koncowych. No ale kolejne swiatla tuz koło bunkra hamujemy. Jak narazie nic specjalnego sie nei dzieje. Pomyslalem ze gosciu boi i sie przycisnac albo pewnie ta laska wlaczyla mu ogranicznik predkosci do 80. Wogole jechal tak jakby pierwszy raz siedzial za kierownica. Dogonilem go na kladce ale Peugeot wryl mi sie na pas wiec zaslonil mi widok RS4-ki. Podjezdzamy do ostatnich swiatel ja z tylu za 307-ką przed nia żólte Subaru Impreza ten poprzedni model a na prawym RS4. Stoja rowno na Pole position

ojacie ja juz podniecony mowie zobaczycie bedzie dym beda sie scigac. zaryczały wydechy pogazowali ja tez

otworzylem szybe zeby lepiej slyszec te ryczace wydechy. Zielone a tu grzecznie ruszyli bez fajerwerkow.

w sumie nie bylo za bardzo gdzie ale mogli chociaz ten kawalek smignac. Łeeee dajcie spokoj. Ja bym pokazal temu w Subaru. Tak takie emocje byly.
* Zjednoczone Emiraty Wrocławskie dlatego ze coraz wiecej luksusowych i egzotycznych fur jezdzi po Wrocku. Dzisiaj np. na lotnisku byl Rolls Royce Ghost