piotr napisał(a):
baskecior napisał(a):
Niestety ja spoty na jakichś tydzień mam z głowy, podobnie jak jazdę ... miałem bliskie spotkanie z Octavią ... lampa, zderzak przód i błotnik ... cos się ociera i jechac nie można ...

Kurcze, no w sumie mówiłeś że Octavia ci się bardzo podoba ale żeby od razu aż takie bliskie kontakty.....
Poprosimy o jakieś szczegóły, fotki, opis sytuacji i kto winny.
B4 TDI vs Octavia TDI
Najsmieszniejsze jest to ze nawet nie wiedzialem o tym ze ktos uderzyl mojego traktorka.
Siedzialem sobie na tylach domu a tu nagle wpada siostra i mowi ze jacys Państwo chcą ze mna rozmawiac.
Wychodze z domu i pytam o co chodzi, a oni zestresowani na maxa i mowia" Dzień dobry , wlasnie stuknelismy Pana Audi"...
Wychodze i patrze, fakt dziura w kierunku i reszta, ale nawet nie przyszlo mi na mysl ich opierniczyc tacy byli zestresowani.
Sympatyczni starsi Państwo szukali jakiegos domu na mojej ulicy i cofali, cofali az mi traktorka skasowali
Poniewaz nie wiedzieli kogo szukac zlapali moja siostre a ta trafila na mnie.
Okazali sie bardzo uczciwymi ludźmi, a przezywali to 100 x bardziej niz ja. Zaprosilem ich do siebie napisalismy oswiadczenie, spokojnie pogadalismy, uspokoilem ich i pojechali.
Najechali mnie oczywiscie moim drugim ulubionym autkiem po Audi czyli Octavka TDI ... do tego niebieską i z AFN`em pod machą
Kazdemu z Was zycze zawsze takich uczciwych sprawców.
Aha. Szukam zderzaka od Cabrio