.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.maja.2025 20:19:24

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Q7 MMI i BT
PostNapisane: 26.lip.2012 00:27:23 
Użytkownik

Witam,
nie moge sparowac Iphone 4s z Bluetoothem w MMI w Q7 2007r. - a moze nie mam modułu BT , jak sprawdzić czy jest ?
dopiero co zakupilem te Q7, nie wiem jakie opcje mam dostepne w MMI, co moge odblokowac ? lub co zrobic zeby tych opcji bylo wiecej ?

edit :

Z tego co sie zdarzylem zorientowac to nie mam Bluetootha - chcialbym jakis zalozyc w lepszej wersji , tak zeby sparowal sie z telefonem glownie Iphonem, ze skrzynka kontaktow , wyswietlal max informacji na MMI. Jaki moduł polecacie ? na co zwrocic uwage? i gdzie mogę to zrobic we Wrocławiu ?
Do tego zastanawiam sie nad podlaczeniem TV .
cCo w ogole powinienem poszukac i czy cos jeszcze moge zupdatowac aby cieszyc sie w pelni gadzetami.

Z gory dziekuje za pomoc.

Tytuł: Re: Q7 MMI i BT
PostNapisane: 29.lip.2012 13:00:40 
Użytkownik

Auto: A3 / A5 / S5 / RS5 / S8 / SQ5 / R8
Jak sprawdzić co jest na pokładzie MMI spiętej w magistrale MOST:

Naciskamy SETUP+RETURN. Pokaze nam się lista z zamontowanym sprzętem połoczonym w MOST. Jeśli na liście będzie się znajdować urządzenie HandyVorb2 lub BTA oznacza to, że samochód jest wyposażony w sterownik telefonu głośnomówiącego.

1. HandyVorb2 - zwykły zestaw głośnomówiący
2. BTA - rozbudowany zestaw głośnomówiący z wbudowanym mod. SIM Acces Point (zdalny tryb SIM, zasięg z anteny dachowej, współpraca z słuchawkami AUDI)

Pozdrawiam DKG

Strefa czasowa: UTC + 1