.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.maja.2025 15:31:46

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: [A4 B5] Deska rozdzielcza przed i po lifcie
PostNapisane: 24.paź.2012 22:51:15 
Użytkownik

Witam forumowiczow.
Przeszperalem forum jak umialem i nie znalazlem odpowiedzi na nurtujce mnie pytanie.
Czy deska rozdzielcza (kokpit) z a4 b5 przed liftem bedzie pasowac do auta po lifcie? Facet na allegro zapewnia mnie, ze zaczepy sa w tych samych miejscach i ksztalt deski jest identyczny. Nie do konca mu jednak wierze, boje sie ze np poducha nie bedzie pasowac albo konsola srodkowa nie wpasuje sie tak jak trzeba. Probowal ktos takiej zamiany? A moze deski po lifcie w roznych wersjach auta tez roznia sie miedzy soba? Na co zwrocic uwage?

Tytuł: Re: [A4 B5] Deska rozdzielcza przed i po lifcie
PostNapisane: 26.paź.2012 08:41:37 
Użytkownik

Auto: A4 B5 1.9TDI 90KM AHU
Kolego rozumie, że masz deskę polifcie a chcesz wsadzić z przed?? Nie wnikam w cell tego zbiegu ;) Kolego prawdopodobnie nie spasuje Ci ta deska. W wersji poliftowej belka ( stelaż deski) całkowicie różni się od wersji z przed. Tak samo duże zmiany są w stelażu pod konsolę środkową. Ja miałem zmienianą deskę na polift z przed i trzeba było wymienić ten stelaż. Tak samo możesz mieć kłopot z obudową dmuchawy czy też klimatronika, nie wiem co posiadasz w swoim autku, w każdym bądź razie nieznacznie różnią się i też musiałem to zmienić po poprzednim właścicielu.

Strefa czasowa: UTC + 1