Super ze się tak napracowałeś. Ale to dla mnie żaden twardy dowód - to notatka Urbana i zeznania Grzegorza Żemka.
Na podstawie powyższego można tylko domniemywać a nie coś twierdzić.
Jeśli chodzi o proces Antoniego i ITI - jest OK... nie wiedziałem o tym.
Zarathustra napisał(a):
A Ty nie oglądasz TV, gazet nie czytasz?
TVN, AGORA, NEWSWEEK, PO-PSL-NOWOCZESNA-SLD (choć ci ostatni z racji wyborów i ich wyniku już mniej) i społeczeństwo, którym wmówiono poprzez proceder powyżej opisany że Kaczyński to samo zło i że gorszy od Hitlera jest.
Czytam i oglądam. I jakoś wcale mnie to nie dziwi ze jakieś media piszą o tym czy o innym polityku. A każdy sobie interpretuje po swojemu. Staram się obserwoac media od prawej do lewej strony ( no może oprócz Wyborczej) ale nie odniolem wrazenia ze Kaczynski jest gorszy od Hitlera. Znowu posługujesz się wlasną interpretacją.
Posluchaj rozmów niedokończonych w Radiu Maryja... tam z Tuska zrobili mordercę a z Komorowskiego zdrajcę i pachołka Moskwy.
Zarathustra napisał(a):
Nie miał, tworzył koalicję z LPR i SAMOOBRONĄ... a wiadomo jak to się skończyło. Teraz jest inaczej, bo PIS ma większość parlamentarną i o to mi chodziło.
Znow mijasz się z prawdą i to już po raz drugi.... miał parlament po kontrolą i brata za Prezydenta.... cos więcej trzeba .... ale ok nie udało mu się poprzednio, może uda się teraz...