.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 09.cze.2025 21:40:56

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Witam i o pomoc prosze !!!
PostNapisane: 25.sty.2006 10:33:26 
Użytkownik

witam , wlasnie stalem sie posiadaczem a3 , auto z 97 r. , generalnie ok ( mam nadzieje) , poj.1.6.
Wiec , problem polegan atym , ze auto po wyrzuceniu biegu ew. po wysprzegleniu spada na bardzo niskie obroty , obrotomierz pokazuje ok 400 ob./ min , trwa to doslownie sekunde , potem obroty znowu wskakuje do tych wlasciwych ( +- 800)Auto nie gasnie a silnik pracuje rowniutko i cichutko , co moze byc przyczyna . Jezeli ktos spotkal sie z czyms takim to prosze o pomoc , jezeli temat byl poruszany na forum , to soryy , jestem nowy.
(moze sonda ?? przeplywomierz ??)

Tytuł:
PostNapisane: 25.sty.2006 11:41:04 
Użytkownik

czesc sprubuj czy masz sprawny silnik krokowy jest zimno ai mugl sie przyciac co ;) napewno.

Tytuł:
PostNapisane: 25.sty.2006 21:09:53 
Użytkownik

podpinka pod komputer też powinna wyjaśnić sprawę

Tytuł:
PostNapisane: 25.sty.2006 21:12:10 
Użytkownik

hmmm , a uj wie gdzie tam ten silnik krokowy , a generalnie jaki to jest silnik 1.6 97 r. 8v , jak nominalnie nazywa sie taki silnik ?? strasznie jeszcze zielony jestem w sprawach audii !!! i kolejne pytanie , jaki jest koszt rozrzadu , chodzi mi konkretnie o czesci , nie robocizne i gdzie tanio w warszawie kupic , pozdr. i czekam na odp.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1