.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 09.cze.2025 21:45:34

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Padły kirunki. Pomocy?
PostNapisane: 27.sty.2006 18:59:30 
Panowie pomocy; padły mi kirunki ale po kolei. Od paru dni szwankowaly mi kierunki raz były a późnij nagle znikaly jak w piosence "pojawia się i znika...." a dzisiaj kaput i zero. Kumpel mi mowi że przerywacz, ale gdy włączm alarm to migają, czy alarm ma jakiś związek z przerywaczem?Jeszcze jedno nie ma nawet awaryjnych. Jak przerywacz to jak to naprawić? Bo u mnie w mieście strasznie ździeraja i wolę sam naprawić. Jak możecie to napiszcie pare słów naprowadzeni na wlściwe tory. Dzieki :D

Tytuł:
PostNapisane: 27.sty.2006 19:04:57 
Użytkownik

Auto: A4 B5
Alarm może mieć swój własny sterownik od kierunków także na to nie zwracaj uwagi. Przerywacz jest w włączniku awaryjnych (przynajmiej w A4) i kosztuje 80zł nowy w ASO.

Tytuł: Re: Padły kirunki. Pomocy?
PostNapisane: 28.sty.2006 11:22:14 
Użytkownik

kriss62 napisał(a):
Panowie pomocy; padły mi kirunki ale po kolei. Od paru dni szwankowaly mi kierunki raz były a późnij nagle znikaly jak w piosence "pojawia się i znika...." a dzisiaj kaput i zero. Kumpel mi mowi że przerywacz, ale gdy włączm alarm to migają, czy alarm ma jakiś związek z przerywaczem?Jeszcze jedno nie ma nawet awaryjnych. Jak przerywacz to jak to naprawić? Bo u mnie w mieście strasznie ździeraja i wolę sam naprawić. Jak możecie to napiszcie pare słów naprowadzeni na wlściwe tory. Dzieki :D

Stawiam na włącznik świateł awaryjnych. Nowy kosztuje coś koło 80zl- na allegro kupisz za 15-20zł. Jak Ci sie nie spieszy poszukaj.

Tytuł:
PostNapisane: 28.sty.2006 13:23:46 
Klubowicz

Sprawdź przerywacz - u mnie było identycznie z tym, że jak użyłem metody "silnej ręki" to na chwilkę działało - później znowu przestawało aż zmieniłem przerywacz (chyba 30 PLN w podróbie).

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1