szuto napisał(a):
To nie przewody... Dzis dowiedzialem sie ze trzeba raczej podlaczyc pod VAGa zeby przestawic Symphony.
Troche dziwi mnie to ze niby jest forum i niby duzo wlascicieli audi i ze nikt sie slowkiem nie odezwal na ten temat... Chyba poprostu "nowi" posiadacze audi i jednoczesnie nowi bywalcy forum sa poprostu olewani...
PS. Mich. dzieki!
LOL! Koleś w gorącej wodzie kąpany. Właścicieli audi może i dużo, ale co to ma do rzeczy? Ilu jest takich, którzy przemieniali radio z Chorusa na Symphony i doświadczyli podobnego problemu? Nawet jeżeli 1 jest, to jakie jest prawdopodobieństwo, że codziennie wertuje forum i odpowie Ci w przeciągu 12 godzin.
Nikt nie jest olewany (no chyba że zadaje pytanie, które już padło wiele razy wcześniej zamiast poszukać w archiwum). Forumowicze wiedzą dużo, ale nie wiedzą wszystkiego. Miałem Symphony, i wydawało mi się, że powinno działać bez problemów po przekładce (po rozkodowaniu oczywiście), no chyba że tak jak Adi pisał - miało zaprogramowaną opcję "Bose". Ale skąd mielibyśmy to wiedzieć - nie napisałeś nic o Bose.