.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 09.cze.2025 15:17:04

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z gaznikiem mam w audówce B3
PostNapisane: 03.lut.2006 15:51:49 
Użytkownik

Ok,dzieki za podpowiedzi!Mialem te gumowe przewodziki poparciale(te co lacza plastikowe rurki-cienkie)powymienialem je wszystkie ale nadal jest to samo!kolega mial takie audi kiedys to powiedzial ze on w swojej ta"zielona puszke"wyrzucil i bylo ok,ja ja odlaczylem ale bylo jeszcze gorzej,teraz to juz chyba cos namieszalem chodzi ale nie tak jak ja bym chcial!ja mam tez jakis dwugardzielowy gaznik,jutro w dzien postaram sie odczytac ,znalesc na nim jakies symbole to moze cos ulatwi.najlepiej dla mnie to by bylo jakies rysunki zobaczyc gdzie one maja isc,szukam w internecie ale nic nie moge znalesc!Tu gdzie mieszkam(EŁK)oblatalem wszystkie ksiegarnie i nic nawet na zamowienie niemozna ksiazki zamowic bo ich niema nigdzie!Ale podejrzewam ze w ksiazce nic pewnie niebedzie na ten temat!
Pozdrawiam-audimaniak!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 03.lut.2006 22:29:52 
Klubowicz

Drobna rada dot. forum: nie zakładaj nowego topica, dyskutuj w starym temacie, który założyłeś, będzie przejrzyście i bez zbędnego bałaganu.
Szukaj na necie książki do Audi (Sam naprawiam) albo kiedyś widziałem taka knige o tytule "Obsługa i regulacja gaźników" czy coś takiego. Poszperaj na allegro lub w księgarniach i-netowych z literaturą specjalną. :)

MOD, możnaby przenieść do tematu poniżej :peace:

==========================

A80 B2 '82 1,8 PV 110KM - kolekcjonerski :)
Opel Vectra A '91 1,8 90KM - użytkowy

Tytuł: Problem z gaznikiem mam w audówce B3
PostNapisane: 04.lut.2006 11:31:33 
Użytkownik

Jestem tu nowy wiec zabardzo niewiedzilem jak tu sie odpowiada.Ale dzieki za informacje!Nawiazalem kontakt z gosciem ktory ma ksiazke o audi 80,i zeskanuje mi ja na plytke cd i przesle mi.Zobaczymy jaka ona dokladna bedzie i czy wyczytam potrzebne mi informacje!Jak nie to bede probowal dalej.
Pozdrawiam Audi80 (EŁK).

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1