.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 09.cze.2025 08:33:06

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: skradziono halogeny i kierunki z audi coupe v6
PostNapisane: 10.lut.2006 21:14:51 
Użytkownik

Apeluje do wszystkich posiadaczy aut marki audi, aby nie kupowali czesci od zlodziei. pomimo, ze sa tansze, niestety kupujac je wyrzadzamy drugiej osobie krzywde, zlodziej- czlowiek lamiacy prawo ma zysk i do poki nie zostanie zlapany na goracym uczynku jest bezkarny. myslalem, ze wsrod nas (posiadaczy audi coupe) istnieje przyjemna atmosfera, milo jak na trasie ktos mrygnie awaryjnymi badz dlugimi jak mnie zobaczy jadac rowniez coupejka. tego, ktory zlozyl zamowienie na moje lampy najchetniej sponiewieralbym jak psa.

a teraz pytanie i prosba o pomoc- nie wiecie ile one kosztuja i czy dostane je w polsce?? jestem z poznania? moze ktos mi pomoze??

Tytuł:
PostNapisane: 10.lut.2006 21:54:56 
Użytkownik

Pewnie, ze można kupić w Polsce. W Poznaniu masz choćby giełdę, ale zapewne na nią się nie udasz ;) Na allegro również są "Twoje" części, ale to też giełda tyle że interetowa. Z drugiej strony takie jest życie, że kradna i zawsze będą kradli, a niestety żyjemy w takim kraju, że wszystko jest dla większości drogie i każdy chce w jakiś sposób minimalizowac koszty. Tym bardziej jeśli ktos kupuje auto za 7 tys złotych to nie ma zamiaru wydawać na części po 500 czy 1000 zł, bo wie ze i tak zaraz coś się znowu zepsuje, benzyna droga, złodzieje szaleją, a on zarabia marne grosze, albo w ogóle nie pracuje. Trzeba mieć to na uwadze, a gadanie w stylu "jak sie nie ma pieniędzy to powinno sie jeździć rowerem" czy "kupując części na giełdzie daje się pracę złodziejom" do nikogo nie trafiało i nie będzie trafiać..

Tytuł:
PostNapisane: 10.lut.2006 22:25:58 
Użytkownik

Wiesz zawsze mozesz sie udac do dealera Audi w poznaniu i tam kupoic nowe oryginalne czesci... No mozesz tez poszukac nowych czesci oryginalnie zapakowanych na allegro ... co granczy z cudem... mozesz takze dogadac sie z handlarzem jakims co jezdzi po czesci do niemiec... ale nigdy nie masz gwarancji z eone sa kupione wnimczech na zlomie anie ukradzione z Audika ktry stoje 2km czy 10 dalej...

Tytuł:
PostNapisane: 11.lut.2006 11:51:57 
Użytkownik

mogę ci odstąpić kierunki do v-6 b-4 pomarańczowe bo zamieniłem na białe stan igła po 30zł

Tytuł:
PostNapisane: 11.lut.2006 13:00:39 
Użytkownik

Auto: A6Q C5/CQ B2/A3 8L
Ja mam ten sam problem, tylko, że mi gwizdneli szkla halogenów :(

'98 Audi A3 1.8 20V Ambiente (AGN), 2013-? Obrazek
Obrazek

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1