.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 09.cze.2025 11:54:13

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: MIGACZE
PostNapisane: 15.lut.2006 18:36:41 
Użytkownik

WITAM wszystkich fanow 4 kolek :D mam sprawe jakis gnom mi rozwalil migacz z przodu mailem pomarancz ele do mojej gbloty bardziej pasuja biale z b4 a te podobno sie zle wpinaja sa luzy (firma depo) dobry zamiennik czy sa lepsze w podobnej cenie? :?:

Tytuł:
PostNapisane: 15.lut.2006 19:09:47 
Użytkownik

Jesli chodzi o kierunkowskazy DEPO osobisice wymienialem obie strony oczywiscie przod. Przede wszystkim musisz zobaczyc jakie masz mocowania kierunkowskazów w reflektorach, gdyz caly keirunek, bynajmniej w b4 jest mocowany do mocowan polaczonych z reflektorem. Jesli bedziesz mial zdegradowane mocowania to oczywiscie ze calosc nei bedzie Ci sie trzymac kupy i d... :) ale jesli nie sa mocowania polamane pbadz powyginane to kierunkowskazy depo, bynajmniej u mnie spasowaly elegancko, az bylem pod wrazeniem. Jedyne na co zwroc szczegolna ostroznosc to to zeby sie z nimi zbytnio nie szarpac, bo kierunkowskaz jako kierunkowskaz nei jest z wysmeinitego plastiku zrobiony i potrafi peknac element sluzacy do mocowania. Ale gwarantuje ze jesli wszystko zrobisz prawidlowo DEPO od b4 beda wspolgraly wysmeinicie z caloscia !!!

MIlej pracy zycze!

Pzdr.

Tytuł: migacze
PostNapisane: 15.lut.2006 20:44:55 
Użytkownik

dzieki za troche wiadomosci :peace: !auto mam od 2mc(80b31.8s 1988 CNG ) a jestem zupelnym laikiem to niestety tylko jeden z kilku problemow tej furki :/ chyba troche wdepnolem w ... :D i gdyby nie ten gaz to bym puscil z biegiem wisly!jesli chodzi o zamienniki to ta depo jest godna polecenia czy sa lepsze???

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1