.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 09.cze.2025 08:22:41

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Audi 90 Quattro zrywa,przerywa...
PostNapisane: 17.lut.2006 07:50:40 
Użytkownik

Posiadam Audi 90 quattro 1989 rok silnik 2,0 z instalacja gazowa AUTRONIC i od tygodnia pojawil sie problem.Otorz jadac na benzynie auto zamiast normalnie jechac to zrywa, dodajac mu gazu auto nie przyspiesza tylko tak jakby cos go mulilo i po paru sekundach jak trzymam na gazie nagle go zrywa i dostaje power'a i jedzie i to samo sie dzieje na kazdym biegu jednak tylko jedzie przez chwile dobrze bo pozniej znow cos go muli i zwalnia, hamuje silnik i tak w kolko.Jezeli przelacze auto na gaz auto jezdzi idealnie po prostu bez zarzutow.Czy jest ktos w stanie powiedziec mi co to moze byc?W warsztacie uslyszalem ze to jest mase roboty z tym i ze koszt naprawy moze byc od 400 do 5000zl!!!!! czy mial ktos z was podobny problem?czy to jest wina pompy paliwa?wtryskow? sam juz nie wiem i po prostu nie wiem czy nie jechac do serwisu VW - AUDI moze tam sie poznaja?co radzicie? Prosze o pomoc.dziekuje.

Tytuł: Re: Audi 90 Quattro zrywa,przerywa...
PostNapisane: 17.lut.2006 12:04:27 
Użytkownik

[a może jest gdzies nieszczelny posprawdzaj szczelnosc dolotu

Tytuł:
PostNapisane: 17.lut.2006 12:06:47 
Użytkownik

Prosze sie w tym wątku nie wypowiadać. Gdyż czeka on na skasowanie :P

Kontynuacja tutaj: http://forum.audiklub.org/viewtopic.php?t=29815

Pozdrawiam

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1