.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 08.cze.2025 21:51:00

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [A4] Woda po stronie pasażera
PostNapisane: 20.lut.2006 21:05:25 
Użytkownik

Witam!
Mam taki problem, cieknie mi woda do kabiny, konkretnie strona pasażera (kierowcy jest sucha). Zauważyłem to teraz i sprawa ma chyba króciutką historię bo na gąbce nie widać śladów że działo to się wcześniej. Aktualnie suszę auto, ale poszukiwania na kanale nie dały zbyt wiele, także przy pomaganiu sobie sprężonym powietrzem. Mój pomysł na teraz to wyłożenie odkrytego elementu gazetami i przejechanie się kawałek po deszcze, bądź karcher. Jakie typy, któredy może lecieć ?
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 21.lut.2006 09:47:54 
Użytkownik

może z nagrzewnicy? nie ubywa płynu z układu chłodzenia?, dobrze działa ogrzewanie?

Tytuł:
PostNapisane: 21.lut.2006 10:39:34 
Użytkownik

To jest czysta woda nie płyn chłodniczy więc odpada.
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 21.lut.2006 12:32:59 
Użytkownik

ja bym się tak nie upierał że to woda z dołu znaczy się że przecieka podłoga może być np uszczelka w drzwiach lub tak jak u mnie otworem gdzie wchodzi wiazka el z silnika do kabiny lub jak słyszałem też wlotem powietrza do kabiny
albo też jak często bywa nieszczelna jest osłona gumowa kabli idacych do drzwi i tamtędy po kablach do srodka albo jeszcze szyber o ile masz

najlepiej zrobić tak (ja tak robiłem u siebie) wyjąć fotel podnieść wykładzine (przy okazji wyschnie) i pojechać na myjkę automatyczna albo polewać furę z węża siedząc w srodku zobaczysz odrazu gdzie cieknie na myjce autopmatycznej zafunduj sobie mycie podwozia to tez zobaczysz czy jednak nie z dołu

a jesli auto jest po wypadku to już może lecieć z różnych nie spodziewanych miejsc

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1