.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 08.cze.2025 18:34:58

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Montaz klimy w Audi B4 -pare cennych pytan?
PostNapisane: 24.lut.2006 20:31:59 
Użytkownik

Witam wszystkich, mam zamiar zamontowac w swoim audi B4, silnik ABK klimatyzacje.Z trudnoscia zgromadziłem czesci.Obieg wewnetrzny REC podłaczony jest wezykami do podcisnienia.Gdzie podłaczyc wezyk od elektrozaworu w nagrzewnicy do silnika ?Moze ktos juz to przerabiał i wie gdzie to podłaczyc ?Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 24.lut.2006 21:05:04 
Użytkownik

Jestem w trakcie montażu kilnatyzacji tz. cześć mechaniczną mam już skonczoną,pozostało zrobić wiązki elektryczne.
Przy obudowie parownika masz zawór podciśnieniowy od którego ciągniesz przewód podciśnienia do zaworu elektromagnetycznego (przykręcony jest do obudowy parownika.Od zaworu elektromagnetycznego ciągniesz przewód podciśnienia do zaworu ktory jest na wężu wchodzącego do serwa.
Zawór ktory jest na przewodzie od serwa ma dwa cieniutkie krućce jeden powinien być nie wykorzystany,usuń zaślepkę i podłącz przewód podciśnienia idący od tego zaw. elektromag.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1