.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 08.cze.2025 21:56:07

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19.sty.2006 06:06:26 
Użytkownik

Witam,

Wiec zasada jesli chodzi o kabel napieciowy ( pradowy ) powinien isc prosto z akumulatora, do 40 cm od akumulatora ma byc bezpiecznik moze byc 40 A , w innym wypadku jak masz AC a ci fure wypali dostaniesz wzrot kasy.. inaczej lipa.

Drugi kabel co musisz pociagnac to Remote control ( bedzie pisac na radiu Antenne czy cos w tym stylu, grubosc obojetna ) jesli sie nie myle jest on niebieski najczesciej, jest to kabel co daje sygnal do wzacniacza, jak wylaczysz radio lub zgasisz niunie to ci sie tez wylaczy wzmacniacz , inaczej bedzie chodzil i rano niuni nie odaplisz.., trzeci kabel to masa i podlanczasz gdzies w bagazniku.. najlepiej pod jakas srube..

Co do suba to wez przestan.. mam podobny w mojej niuni i ten sub to porazka.. ( ale cos tam slychac :) )

Nie kupuj TUBY bo to tez porazka.. tylko i wylacznie skrzynka..

Pokazal bym ci jak slychac bass w niuni:>

Pozdro

Simo

-> (do 2012) Audi A4 Avant 1.8T 163KM 2006 FULL
-> (do 2009) Audi A6 Avant 1.9TDI 131KM 2004 AVF
-> (do 2007) Audi A4 Avant 1.9TDI 1998 AFN

*Niunia jest mym bogiem,prędkość nałogiem, życie zabawą a sex podstawą*

Tytuł:
PostNapisane: 19.sty.2006 07:14:27 
Użytkownik

co do podłączenia tej tuby u ciebie, z tego co rozumiem to masz aktywną, wiec trzeba zobaczyc jakie masz wejścia sygnałowe to dej tuby, możesz mieć chincz'e i głośnikowe (wysokie syg. chyba) wiec kwestia jak masz wyposażone radyjko (chodzi mi o wyjścia audio),daj znac to coś sie wymysli, pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 19.sty.2006 07:16:03 
Użytkownik

ups przegapiłem strone :D sorka a co do paneli to mam podobne jak wyżej, własnie sie dopatrzyłem ale fotki i tak wyśle,narazie

Tytuł:
PostNapisane: 19.sty.2006 08:18:39 
Użytkownik

dark79 napisał(a):
ups przegapiłem strone :D sorka a co do paneli to mam podobne jak wyżej, własnie sie dopatrzyłem ale fotki i tak wyśle,narazie
:peace: dawaj,dawaj :D juz od wczoraj czekam i z gory wielkie dzieki :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 25.lut.2006 09:59:20 
Użytkownik

No juz ok, poki co kupilem tube pasywna - blaupunkta gtt 300, daje niezle, tylko sa "wibracje" na przednich sopranach ( jak dam glosniej to zaczynaja sie jakby elektryzowac i skrzecza ) - jak moge do nich dojsc ??

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1