.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 08.cze.2025 13:29:49

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Drobne usterki mojego A4
PostNapisane: 01.mar.2006 22:32:28 
Użytkownik

Co do Audi nie mogę jeszcze sie wypowiadac gdyż przejechałem nim zbyt mało kilometrów jednak mam kilka usterek ktore chciałbym usunąć i i przy okazji spytać się czy są częste ;
nie działa mechanizm podnoszenia jednej z szyb (ponoć częsta usterka starszych modeli uszkodzony plastikowy element przy mocowaniu szyby),chuba musze wymianić gorne wahacze w przednim kole bo wyczuwam na nich luz i przy hamowaniu czuć pulsowaniei , jeszcze jedno pytanie w konsoli od klimatyzacji nie działa podświetlenie jednej strony czy można to naprawić samemu?
Z góry dzięki mam nadzieje że ta marka będzie moją ulubioną na razie mi sie podoba .

Tytuł: Re: Drobne usterki mojego A4
PostNapisane: 02.mar.2006 00:32:28 
Użytkownik

kulesz napisał(a):
Co do Audi nie mogę jeszcze sie wypowiadac gdyż przejechałem nim zbyt mało kilometrów jednak mam kilka usterek ktore chciałbym usunąć i i przy okazji spytać się czy są częste ;
nie działa mechanizm podnoszenia jednej z szyb (ponoć częsta usterka starszych modeli uszkodzony plastikowy element przy mocowaniu szyby),chuba musze wymianić gorne wahacze w przednim kole bo wyczuwam na nich luz i przy hamowaniu czuć pulsowaniei , jeszcze jedno pytanie w konsoli od klimatyzacji nie działa podświetlenie jednej strony czy można to naprawić samemu?
Z góry dzięki mam nadzieje że ta marka będzie moją ulubioną na razie mi sie podoba .

co do pierwszej usterki to witaj w klubie tez mi nie działa mechanizm podnoszenia szyby .MI sie zaplatała linka podnoszenia i niestety ponoc musze kupic cała rame koszt ok 300zł ,oby w Twoim wypadku były to tylko te plastiki bo to jest koszt ok 100zł
Jak ktos ma do szprzedania taka linke lewa strona to chetnie zakupie,albo wie gdzie takie cos idzie kupic??i czy idzie.

Tytuł:
PostNapisane: 02.mar.2006 06:45:21 
Użytkownik

witam , co do klomy to powinienes wyminić żaroweczki, są tylko 2, ale trzeba wyciągnąć radio, sciągnąć ramke, odkręcić sterownik od klimy i z tyłu są 4 zaróweczki, 2 skrajne są od oświetlenia, co do wahaczy, ja wymieniałem sam, ale jak chcesz to zrobić samemy to mała porada, zaopatrz się w klucze o rozmiarze 18, a tak pozatym zapraszam na www.A4-klub.pl

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1