siekier934 napisał(a):
zakupiłem prawa strone przełacznika wycieraczek do mojej niuni b3 91r 1,8 kiedy załozyłem okazało sie iz wycieraczki czasowe po po zakonczeniu swojej pracy zostaja w połozeniu ok 30 cm od dolnej czesci szyby,probowałem zmienic to przesuwajac wycieraczki blizej dolnego połozenia ale wtedy po włączeniu z kolei zbyt nisko schodza poza szybe.czy przyczyna moze byc głebiej poniewaz kiedys rozbieralem silniczek wycieraczek i tam mogłem cos namieszac przy skladaniu moze ten mechanizm nie na ten trybik co trzeba załozyłem,czy to moze byc wina przekaznika.przy starym przełączniku mam tylko jeden bieg 2 ktory na wyczucie musiałem wyłaczac kiedy wycieraczki dochodziły do dolnego polozenia,wtedy nie widzialem problemu bo sam decydowalem kiedy wycieraczki maja sie zatrzymac.Prosze o porade i dzieki pzdr dla wszystkich klubowiczów audi

Twój problem znajduje się w silniczku wycieraczek.Silniczek wycieraczek posiada tzw krańcówkę, która służy do wyłączenia go w odpowiednim miejscu.Prawdopodobnie źle go złożyłeś.