mamba75 napisał(a):
"......ale napęd chyba tez czy ktos mnie przekona?
Ja cię nie będę przekonywał, bo jak wszytskich do quattro przekonam to później będę miał problem z kupieniem ładnego Audi z jedynym słusznym napędem. A takto ludziska którzy w życiu nie jechali quattro w chociaż odrobine cięższych warunkach beda dalej święcie wierzyć że quattro to nic nie daje (i przereklamowane jest

) a jak się popsuje (BTW: udało sie komuś popsuć? oczywiście poza Hansem który jest poza konkursem w temacie quattro) to kosztuje mase kasy. I dobrze, najlepszy napęd zostawcie dla tych którzy go docenią, wy jeźdźcie ośkami

Mam 3 Audi,z tego 2 quattro.... i bardzo żałuje że to trzecie to ośka, jak chcę sobie przypomniec jak się jeździ ułomnym/niepełnosprawnym autem to wsiadam sobie w ośkę

Ale ja cię nie przekonuję

Kupuj ośke

Tylko nie diesla bo jak sie popsuje to kaplica. I zadne V6 bo to masakra koszty jak sie popsuje.... i w żadnym wypadku nie turbo bo to tez kupa kasy zebu naprawić.... o automacie nie wspominam bo toz to nienaprawialne

klimy tez bym nie brał bo to nabijać trzeba, przeglądy robić, filtry wymieniać....