.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 07.cze.2025 19:23:05

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: 90-tka gasnie jak dodam gazu :( ktos pomoze?:(
PostNapisane: 20.mar.2006 18:47:13 
Użytkownik

Mam taki problem, mianowicie od pewnego czasu zaczelo mi przerywac podczas jazdy, samochod gasl. Na poczatku sporadycznie, ostatnio coraz czesciej az dzis nie moglem wjechac do garazu bo gasnie :( W miedzyczasie wymienilem mu uszczelke pod glowica, pasek rozrzadu, filtry... myslalem ze takie zachowaniu mu minie, rano autko chodzilo dosc dlugo na wolnych obrotach, pojezdzilo po miasteczku troszke, pozniej przyszlo jechac na trase i po 3km zaczal przerywac i gasnac :( Co jest? Ktos moze pomoc? Czytalem i duze objawy wskazuja na czujnik hella, ale czy na pewno? Autko odpala normalnie, nie mam klopotu czy zimny czy goracy silnik. Dodam ze mam 90-tke B3 z silnikiem NG. Dzieki za pomoc.

Tytuł:
PostNapisane: 20.mar.2006 20:24:24 
Użytkownik

Jesli masz rozwalone gniazdo na aparacie zaplonowym to masz przelamany ktorys z kabelkow.Od czasu do czasu moze dotykac obudowy aparatu i przez to niszczy czujnik halla az do momentu w ktorym siadzie ci do konca.Zwroc uwage na kabelki idace od gniazda do srodka aparatu.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1