.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 07.cze.2025 23:14:34

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Luterka w 90 b3
PostNapisane: 20.mar.2006 21:26:37 
Użytkownik

Witam,

2 dni temu ukradli mi wkłady do lusterek (elektrycznie sterowane) i lekko potlukli plastik w prawym lusterku. Mam pytanie czy mogę wymienić cały element na lusterka podgrzewane ? (nie mam takiej opcji aktualnie, a sie zastanwiam czy by mi sie to nie przydalo). Pytanie numer 2 czy wkłady i standartowe mocowania (takie np. z allegro za 20-30 zl ) będą pasować ? Byłem w niedziele na giełdzie i gośc i krzyknął 110 zł za komplet wkładow... ;)

Tytuł:
PostNapisane: 20.mar.2006 23:25:48 
Klubowicz

Auto: ACQ 4.2 AHC
-> wymienic bys musial cale liusterka jakbys chcial miec podgrzewane i odpowiedni pin pociagnac np pod wlacznik tylnej szyby - ja tak mam. natomiast za wklady zaspiewal ci za duzo bo za tyle to kupisz cale lusterka 120pln/szt. i to nie najnizsza cena :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 21.mar.2006 09:04:25 
Użytkownik

Witam
Miałem taki sam problem Audi B3 2l, lusterka z wkładem o kolorze grafitu. Ukradli mi wkład i dopiero dostrzegłem że lusterka są podgrzewane(wiązki kabli) Powiedział mechanior żeby podłączyć to troche roboty i jakieś dziwne koszta, więc kupiłem niestety bialę szkło koszt w trójmieście 30zł z robotą i śmigam dalej.Ale swoją drogą dobrze że nie zajeb... całego lusterka, koszt na allegro +- 180Pln

Tytuł:
PostNapisane: 21.mar.2006 10:05:03 
Moderator

A ja tam nie widzę żadnego problemu. Kupujesz grzaną szybkę. Ciągniesz przez drzwi dwa kabelki. Podłączasz pod włącznik ogrzewania tylnej szyby i jest git.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1