Paweł G. napisał(a):
Witam ponownie. Jestem nowym użytkownikiem, wczoraj się zalogowałem, zadałem pytanie, lecz zostałem usunięty przez moderatorów i uzytkowników. Niewiem dlaczego?? Jeżeli cos zrobiłem nie tak, to proszę o podpowiedź. Więc ponowie moje pytanie : mam problem z układem zasilania; auto jest zagazowane, jest to silnik na pełnym wtrysku(mechanicznym), na gazie chodzi normalnie, a na paliwie wcale. Pomimo to, że mam 1/2 zbornika paliwa, nawet nie zapali. Pompke paliwową slychać. Wygląda na to, że pracuje normalnie. Jeżeli ktoś miał podobną awarię i wie cos na ten temat, to prosilbym o pomoc. Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Nie wiesz? Przecież dostałeś odemnie PW jasno stwierdzające:
Kod:
Od: GrzesB
Do: Paweł G.
Wysłany: 25.Mar.2006 17:27:21
Temat: Wątek na technicznym
Witam!
Twój post został usunięty z forum technicznego. Przyczyną usunięcia było niestosowanie się od zasad tego forum. Aby zapoznać się z obyczajami tutaj panującymi proszę przeczytać miniFAQ pod adresem http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=27569.
Szczególnie polecamy działy o nazywaniu tematów oraz używaniu funkcji "szukaj".
Na tę wiadomość prosimy nie odpowiadać.
Moderatorzy i użytkownicy forum Audi Klub Polska.
Wszystko chyba jasne, bo teraz już dobrze nazwałeś temat... czyli przeczytałeś miniFAQ...
Co do Twojego problemu - sprawdź filtr paliwa czy nie jest zapchany, sprawdź też czy paliwo dociera do wtrysków...