.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 07.cze.2025 00:03:40

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [B4] ruszam stacyjką i zaczyna działać
PostNapisane: 26.mar.2006 13:18:33 
Użytkownik

jak w temaci padło na raz światła mijania wycieraczki kierunki spryskiwacze czytałem w szukaj że mogą to być przełączniki lecz u mnie jest tak że kiedy kluczyk jest w pozycji odpalony i ruszę nim trochę w górę to wszystko zaczyna działać a gdy go puszczę znów kicha,i co wy na to przełączniki czy stacyjka-nie chcęsię w koszty wj............,jeśli stactyjka to czy można jakoś zrobić żeby zaadobtować kluczyk który teraz mam----nie mam centralnego na pilota.Pozdrawiam i czekam na wypowiedzi

Tytuł:
PostNapisane: 26.mar.2006 15:39:09 
Użytkownik

Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie, że jak ryszysz kluczykiem to jest ok. To raczej wyklucza przełaczniki a nie przełącznik - czyli lewa i prawa strona to raczej mało prawdopodobne, ale pewności (póki na 100% nie sprawdzisz) - nie bedziesz miał.

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 26.mar.2006 15:45:21 
Użytkownik

stacyjka do wymiany ,wyrobiła sie juz :D u mnie jest tak samo ale narazie doraznie pomogło naoliwienie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26.mar.2006 20:30:23 
Użytkownik

kostka włącznika . zapłonu .( 40 zł )do wymiany.
stacyjka z kluczykiem zotaje stara

Tytuł:
PostNapisane: 26.mar.2006 21:40:48 
Użytkownik

Albo kostka stacyjki albo bolec stacyjki się połamał

Tytuł: wczoraj sprawdziłem
PostNapisane: 27.mar.2006 06:29:52 
Użytkownik

dzięki za pomoc,wczoraj wieczorem odpaliłem furę wzsystko było na razie w porządku i nagle znów się zj.......,myślę co jest i wiecie co odłączyłem resztę kluczy od kluczyka(za ciężkie były razem)przekręciłem sam kluczyk na zapłon iwszystko działa kluczykiem w pozycji zapłon trzeba ruszyć trochę do góry i wszystko działa-luz jakiś jest cholera wie na czym może wy wiecie.Nie dopisałem wcześniej że jak ta akcja się zaczyna to nie świeci się też prawa strona deski i nie ma nawet podświetlania awaryjnych-znika czerwony kwadrat-i teraz proszę o wypowiedż,odpowie dla gościa ze Szczytna-straszne psy tam macie przyj.......mi 3 bańki mandatu za nieprawidłowe parkowanie na warchałach straszne kur..,......

Tytuł: Re: wczoraj sprawdziłem
PostNapisane: 27.mar.2006 08:31:33 
Użytkownik

zibi napisał(a):
dzięki za pomoc,wczoraj wieczorem odpaliłem furę wzsystko było na razie w porządku i nagle znów się zj.......,myślę co jest i wiecie co odłączyłem resztę kluczy od kluczyka(za ciężkie były razem)przekręciłem sam kluczyk na zapłon iwszystko działa kluczykiem w pozycji zapłon trzeba ruszyć trochę do góry i wszystko działa-luz jakiś jest cholera wie na czym może wy wiecie.Nie dopisałem wcześniej że jak ta akcja się zaczyna to nie świeci się też prawa strona deski i nie ma nawet podświetlania awaryjnych-znika czerwony kwadrat-i teraz proszę o wypowiedż,odpowie dla gościa ze Szczytna-straszne psy tam macie przyj.......mi 3 bańki mandatu za nieprawidłowe parkowanie na warchałach straszne kur..,......

3 stówki za parkowanie to faktycznie porażka, gdzie Ty parkowałeś - naśrodku skrzyżowania??

Tytuł:
PostNapisane: 27.mar.2006 11:52:35 
Użytkownik

nie są tacy żli-miejscowych nie karają tylko pouczają (bazują na obcych)podobno odgórne zarządzenie komendanta aby poprawić wizerunek a normę muszą wyrobić

.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1