.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 06.cze.2025 09:30:48

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28.mar.2006 14:44:49 
Użytkownik

Siemka, w sklepach dostaniesz ją pod numerem: VAL 883 863 jest to chłodnica Valeo, wyżej dałem fotki zobacz je, nie jest to taka sama chłodnica, będziesz musiał kupić dłuższy wężyk do odpowietrzenia i sprytnie poprowadzić wąż na spód chłodnicy, jest mało miejsca ale wystarczy i bedziesz musił go skrócić.
Oczywiście jeżeli Twój numer oryginalny chłodnicy to: 893 121 251 F to jest ten zamiennik jak wyżej.
Jeżeli Twój numer to 855 121 251 D (również Audi 90 2.3 NG) to zamiennik jest NIS 60441 jest to chłodnica firmy Nissens, chyba nawet jest identyczna jak oryginał ale nie znam jej ceny i czy można gdzieś dostac. Używana kupisz w granicach 200-300zł ale to ryzyko, za nową ja zapłaciłem 390zł ale ceny są różne wiec musisz poszukac, bo za tą samą gość chciał w sklepie 560zł a nawet więcej nie pamiętam juz ile :/
Także lepiej kup nową, warto dołożyc i mieć spokój. Jak bedziesz poptrzebował pomocy przy montażu to daj znac - pomogę, bo to nie jest takie łatwe w tym przypadku trzeba pokombinować :P

Tytuł:
PostNapisane: 29.mar.2006 10:38:48 
Użytkownik

dzieki za odpowiedź , cholera z chęcią bym kupił nową , ale mam jeszcze inne wydatyki jak wymiana czujnika na wskaźnik tem. ( 80zł) remont tłumiora ( 150zł) no i muszę jeszcze zakupić opony letnie , własnie widzę że sprzedaż aluski z oponami , tak się składa ze ja kupie aluski z oponami , oto mój tel 508 189 836 , jezeli jeszcze chcesz sprzedać zadzwon albo email gawel-8@wp.pl o i proszę o fotki tych fel i stan opon :) z góry dziękuje za pomoc a jak coś się trafi z chłodnica to dajcie znaka

Tytuł:
PostNapisane: 03.kwi.2006 08:31:41 
Użytkownik

słuchaj a mozesz mi podac dokładne namiary gdzie ją kupiłes ????????????????????????????????????????????? bo chyba sie zdecyduje na ten zamiennik i pokombinuje z montażem

Tytuł:
PostNapisane: 04.kwi.2006 08:13:35 
Użytkownik

Lochus napisał(a):
Siemka, w sklepach dostaniesz ją pod numerem: VAL 883 863 jest to chłodnica Valeo, wyżej dałem fotki zobacz je, nie jest to taka sama chłodnica, będziesz musiał kupić dłuższy wężyk do odpowietrzenia i sprytnie poprowadzić wąż na spód chłodnicy, jest mało miejsca ale wystarczy i bedziesz musił go skrócić.
Oczywiście jeżeli Twój numer oryginalny chłodnicy to: 893 121 251 F to jest ten zamiennik jak wyżej.
Jeżeli Twój numer to 855 121 251 D (również Audi 90 2.3 NG) to zamiennik jest NIS 60441 jest to chłodnica firmy Nissens, chyba nawet jest identyczna jak oryginał ale nie znam jej ceny i czy można gdzieś dostac. Używana kupisz w granicach 200-300zł ale to ryzyko, za nową ja zapłaciłem 390zł ale ceny są różne wiec musisz poszukac, bo za tą samą gość chciał w sklepie 560zł a nawet więcej nie pamiętam juz ile :/
Także lepiej kup nową, warto dołożyc i mieć spokój. Jak bedziesz poptrzebował pomocy przy montażu to daj znac - pomogę, bo to nie jest takie łatwe w tym przypadku trzeba pokombinować :P

bardzo proszę daj namiary gdzie kupiłes taką chłodnice????????????????????????????????????????????????????????????????

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1