.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 06.cze.2025 09:15:29

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [B4] - problemy z centralnym zamkiem
PostNapisane: 29.mar.2006 08:41:11 
Użytkownik

Witam! mam problem w moim Audi 80 B4 92 r, z centralnym zamkiem, zamyka ale nie otwiera, mechanizm zamka działa na powietrze, przy tłoczeniu powietrza otwiera i zamyka ale przy pompce nie chce otworzyć(styki i dojśćia napięcia sprawdzone). Może ktoś miał podobne problemy? będę wdzięczny za pomoc
pozdrawiam Andrzej

Witam! mam problem w moim Audi 80 B4 92 r, z centralnym zamkiem, zamyka ale nie otwiera, mechanizm zamka działa na powietrze, przy tłoczeniu powietrza otwiera i zamyka ale przy pompce nie chce otworzyć(styki i dojśćia napięcia sprawdzone). Może ktoś miał podobne problemy? będę wdzięczny za pomoc
pozdrawiam Andrzej

Tytuł: pompa c.zamka.
PostNapisane: 29.mar.2006 19:15:15 
Użytkownik

Typowe objawy padniętej pompki centralnego zamka.Probuj szukać zimnych lutów/tak czytałem w innych postach/ ale na 99% składaj kasę na drugą pompkę.

Tytuł:
PostNapisane: 30.mar.2006 05:43:06 
Użytkownik

Witaj
Padła pompka (zimne luty/scalak do wymiany/...inne..) Zmień pompkę (~100-150PLN używana) i po kłopocie.
Pozdrawiam
Daniel

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1