.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 01.maja.2025 14:57:32

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [C4 AAH] przekładnia
PostNapisane: 06.maja.2006 17:41:48 
Użytkownik

Witam ! Przeczytałem chyba wszystkie posty na temat przekładni ale było tam za mało wiadomości dla mnie. Interesuje mnie to czy przy moim silniku (AAH) jest taka sama przekładnia jak w innych modelach C4 , bo być może czeka mnie wymiana . Jak jadę powoli po nierównościach typu kamienie trelinka itp. słychać stukanie z przodu , luzy w elementach zawieszenia już wykluczyłem. Nie jest to jeszcze mocno wyczuwalne ale juz napewno coś złego zaczyna się dziać! Pamiętam że w poprzednim aucie ( C3 KP) była taka śróba w przekładni i po jej dokręceniu na jakiś czas był spokuj, Czy w mojej przekładni jest podobnie? , bo patrząc z góry nie ma tak dobrego dostępu jak w starej furce.
Zdaje sobie sprawe jaki jest koszt regeneracji więc nie chciałbym brać się za wymiane , ale jak nie będe miał wyjścia to trudno ! Czekam na wasze rady , z góry dzięki!

Tytuł:
PostNapisane: 07.maja.2006 19:53:17 
Użytkownik

No panowie śmiało , napiszcie chociaż czy mogę coś doregulować czy szukać nowej lub regenerowanej przekładni!

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1