.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 01.maja.2025 21:50:35

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [A4 B5] Zawieszenie supersport 40/40
PostNapisane: 10.maja.2006 22:59:15 
Użytkownik

Witam przede wszystkim
To moja pierwsza wypowiedź na tutejszym forum - nie powiem bo zaszczyt to zacny kręcić się między właścicielami tej znakomitej marki i tutejszym forum :D

A mianowicie:
Mam a4 avant 2000rok i zakupiłem na allegro u wspomnianego przez was gościa zawias supersport 40/40
Długo szukałem ale nie znalazłem jednak - bo wydawało mi sie że kiedyś gdzieś czytałem że jak jest przód i tył tak samo obniżony to tył jakby bardziej siedzi a przód troszke wyżej co nie wygląda za super - I rzeczywiście u mnie tak jest i zastanawiam sie czy idzie coś z tym zrobić - dlatego też zwracam sie do was z pytaniem o to :)
Z góry dzięki

A po drugie to zanim założyłem zawieche to czytałem jak to strasznie, nie da rady jeździć, masakra - moim zdaniem to bzdura
Mam 18 225/40 jeżdże po Poznaniu i uważam że jest pięknie
Wiadomo na dziury trzeba uważać ale to ZAWSZE bez wzgledu na zawieche
Wszędzie już byłem i elegancko przejeżdżam!!!
POLECAM wszystkim i czekam na rade co z tym przodem
pozdro

EDITED by Baskecior: pamiętaj o poprawnym nazywaniu tematów na tym forum (czytaj regulamin i pierwszy przyklejony post na górze forum). Pierwszy raz poprawiłem nazwę tematu, następnym razem wyląduje w koszu. Powodzenia

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1