.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 03.maja.2025 17:23:35

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Zamaskowana GLINA
PostNapisane: 24.wrz.2004 17:30:45 
Użytkownik

Co powiecie na temat glinarzy z drogowki jak nagle za czegos wylatuje na srodek jezdni z lizakiem??Podobno zakazano im sie chowac za krzakami,zaslonami itp.Z tym sie mozna klucic bo radiowoz ma byc widoczny z daleka ale i tak sie z nimi nie wygra.A tak czesto i gesto wystawiaja mandaty bo maja od ilosci wystawionych PREMIE.
Kiedys bym takiego rozjechal w terenie zabud,mialem 120km/h a tu nagle widze latarke na masce,tak mnie pajac wkurzyl bo moglem go rozjechac ze mandat ktory dostalem 300zl podarlem mu w radiowozie i porzadnie zjeb...
Jak bym byl moja niunia to bym wogole nie stanol :D no ale bylem vw 1.6 a oni byli passatem.

To, że twoje auto potrafi jechać szybko.Nie znaczy że ty również ....
Audi S6 4.2 avant quattro
Audi 80 B1 1975r

Tytuł:
PostNapisane: 24.wrz.2004 23:06:14 
Użytkownik

Tak to jest z tymi skur.... że robią co chcą i zawsze wyjdzie że oni mają rację . Takie jest nasze zasrane prawo . Nawet w Sądzie Grodzkim komu uwierzą policjantowi czy zwykłemu obywatelowi ?? Śmiech po prostu na sali .
Choć przyznam że raz udało mi się z nimi wygrać i miałem zarąbistą frajdę jak patrzyłem na tego gościa , a była to policja z Lublina :D

Tytuł:
PostNapisane: 24.wrz.2004 23:23:03 
Użytkownik

Ja tez kiedys bylem z siebie dumny jak zaginalem mlodego kraweznika i to od poczatku rozmowy.Czepil sie mnie o koguta pomaranczowego ktory aktualnie lezal w bagazniku a podobno kiedys mnie widzial patrol jak smigalem na zalaczonym ale jakos mnie nie zatrzymali nie wiem czemu :D no i ten moldy straszyl mnie komisariatem,ze mi prawo zabiora za uzywanie swiatla samochodow uprzywilejowany.Powaga wysmialem go bo nie wytrzymalem,trzymal mnie jakies 20 min i po rozmowie z komisariatem przez loki toki oddal papiery i co chamskie upomnialem sie o przeprosiny i przeprosil :D :D

Myslalem ze kiere zjem z radosci i smiechu ja pitole..uuuu trzeba szkoli kraweznikow.

Audi 80 B1 1975r

Tytuł:
PostNapisane: 24.wrz.2004 23:43:59 
Moderator

kolego,
nie obraz sie ale Ciebie tez trzeba szkolic - z zasad ortografii. a jak jezdzisz 120 w zabudowanym to sam sobie winien. ja tez jezdze, ale przynajmniej nie stawiam sie smerfom.
poza tym pomaranczowy kogut to nie jest auto uprzywilejowane. i starczylo mu to powiedziec i juz.

pozdrawiam i zycze, aby Twoje dziecko nie bylo na tej drodze na ktorej stal policjant z latarka i na ktorej z trudem hamowales.

michu

Tytuł:
PostNapisane: 25.wrz.2004 00:04:00 
Użytkownik

Lokalizacja: Gorace klimaty :) Wiek: zawsze 18-tka i trochę więcej ;)
Kolego, czy nie zastanawiales sie nigdy, ze w klubie moga byc osoby, ktore pracuja w Policji?????? Dla mnie zawod jak kazdy inny. Tak latwo przychodzi Ci wyzywanie innych, ale jak tylko cos ukradna to pierwsze co to dzwonicie po Policje....wydaje mi sie, ze nalezy sie troche wiecej szacunku....

ps. pozdrawiam wszystkich Policjantow :D

Tytuł:
PostNapisane: 25.wrz.2004 00:15:12 
Użytkownik

michu napisał(a):
kolego,
nie obraz sie ale Ciebie tez trzeba szkolic - z zasad ortografii.
poza tym pomaranczowy kogut to nie jest auto uprzywilejowane. i starczylo mu to powiedziec i juz.
pozdrawiam i zycze, aby Twoje dziecko nie bylo na tej drodze na ktorej stal policjant z latarka i na ktorej z trudem hamowales.
michu

Nie bylem dobry z ortografii ale chyba nie jest to jezyk polski tylko forum akp sa lepsi niz ja.Ae dzieki
Po drugie pan wladza nie dal sobie przetlumaczyc i upieral sie.Az mu ktos w oncu przetlumaczyl z komisariatu.
Po trzecie dzieci chyba spia o 3 w nocy a nie lataja po drogach i pan policjant nie stal z latarka tylko wybiegl na srodek jezdni za jakiejs budy pewnie sikal na mur :D i a niechcial przepuscic takiej okazji.gdyby stanol na poboczu wszystko bylo by ok ale on chyba poczul sie supermenem i wybiegl na moj pas,dobrze ze drugi byl wolny.

Mysla ze wszystko im wolno a sami robia zagrozenie tym wbieganiem na ulice w ostatnim momecie.

Audi 80 B1 1975r

Tytuł:
PostNapisane: 25.wrz.2004 00:19:30 
Użytkownik

Ale on tylko wyzwal jednego pana, ktory wybiegl mu na droge. :) A fakt faktem, ze jest to dosc niebezpieczne.
A co do chowania sie........to musza byc widocznie ze 100m (albo cos mi sie pomerdalo:)). Jak sam napisales, wygrac raczej nie wygrasz w sadzie, wiec lepiej sie dogadac..........a jak sie dogadac to trzeba byc milym. :)

Tytuł:
PostNapisane: 25.wrz.2004 00:35:43 
Użytkownik

Wiolka napisał(a):
Kolego, czy nie zastanawiales sie nigdy, ze w klubie moga byc osoby, ktore pracuja w Policji?????? Dla mnie zawod jak kazdy inny. Tak latwo przychodzi Ci wyzywanie innych, ale jak tylko cos ukradna to pierwsze co to dzwonicie po Policje....wydaje mi sie, ze nalezy sie troche wiecej szacunku....

Jesli sie to tyczy mnie to po pierwsze wysmiac to chyba wielka roznica niz wyzywac.Dla mnie policjant jest zwyklym czlowiekiem co wykonuje swoja prace,ale jesli ja wykonuje to niech bedzie do niej odpowiednio przygotowany a nie wciska ludzia takie pierdoly np.pom.. kogut.
Albo zamiast mandatu wymusza kase lub cos innego.Mi teraz dwa dni temu powiedzial gliniarz cytuje"za to ze dostales pouczenie a nie zabralem ci dowodu za ciemne szyby widze 0,7 luksusowej" co wy na to
wiadomo nie wszyscy policjanci sa tacy ale WIEKSZOSC

Mam duzo znajomych policjantow i sami to potwierdzaja.

Audi 80 B1 1975r

Tytuł:
PostNapisane: 25.wrz.2004 00:48:05 
Użytkownik

*Robi* napisał(a):
Wiolka napisał(a):

Jesli sie to tyczy mnie to po pierwsze wysmiac to chyba wielka roznica niz wyzywac.Dla mnie policjant jest zwyklym czlowiekiem co wykonuje swoja prace,ale jesli ja wykonuje to niech bedzie do niej odpowiednio przygotowany a nie wciska ludzia takie pierdoly np.pom.. kogut.
Albo zamiast mandatu wymusza kase lub cos innego.Mi teraz dwa dni temu powiedzial gliniarz cytuje"za to ze dostales pouczenie a nie zabralem ci dowodu za ciemne szyby widze 0,7 luksusowej" co wy na to
wiadomo nie wszyscy policjanci sa tacy ale WIEKSZOSC

Mam duzo znajomych policjantow i sami to potwierdzaja.

Nie Ciebie sie to tyczylo..... :P.....zgodze sie z tym ,ze sa lepsi i gorsi policjanci, jak w kazdym zawodzie. Osobiscie sama mialam pracowac w Policji i co wtedy??????? :D

ps. pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 25.wrz.2004 00:59:55 
Użytkownik

ooo pani policjantka by byla ;) a na jakim stanowisku?Moze jeszcze nic straconego,bedziemy mieli zniszki w mandatach.Wyskrobiesz spacialny taryfikator dla klubowiczow :D

pomysl nad tym :) :)

Audi 80 B1 1975r

Tytuł:
PostNapisane: 25.wrz.2004 01:02:12 
Użytkownik

pewnie, ze nic straconego..... :D ....ale ja tak latwo nie dam sie przekupic...hehe.....nie ma nic za darmo..... :P ;)

Tytuł:
PostNapisane: 25.wrz.2004 09:39:16 
Użytkownik

tak jak Wiolka mów sa ludzie i ludziska i pieczarki i pieczareczki :)
a swoja droga sam mam orzeczenie wyroku 29 wrzesnia bo mnie krawezniki dupneli za tarasowanie drogi ktorej oczywiscie nie tarasowalem tylko spokojnie wypakowywalem towar do sklepu. Na drodze spuscilem ich na szamot a przed sedzina udowodnilem ich ignoransje niewiedze i chamstwo :D
A na koncu okazalo sie ze jeden mial 19 a drugi 20 lat. Usmialem sie do lez

Bestia 2,2 T 20 V Q pod kołderką w garażu

Tytuł:
PostNapisane: 25.wrz.2004 09:40:54 
Użytkownik

tak jak Wiolka mów sa ludzie i ludziska i pieczarki i pieczareczki :)
a swoja droga sam mam orzeczenie wyroku 29 wrzesnia bo mnie krawezniki dupneli za tarasowanie drogi ktorej oczywiscie nie tarasowalem tylko spokojnie wypakowywalem towar do sklepu. Na drodze spuscilem ich na szamot a przed sedzina udowodnilem ich ignoransje niewiedze i chamstwo :D
A na koncu okazalo sie ze jeden mial 19 a drugi 20 lat. Usmialem sie do lez

Bestia 2,2 T 20 V Q pod kołderką w garażu

Tytuł:
PostNapisane: 25.wrz.2004 13:56:34 
Moderator

wiolka - jakbys mnie miala przeszukac... a, moglby byc milutko ;)

Tytuł:
PostNapisane: 25.wrz.2004 16:22:50 
Użytkownik

no to jak w końcu jest ?? może policja się chować za płotem czy nie :okulary2: właśnie dzisiaj wyskoczył mi z lizakiem zza płotu, zawału bym dostał :galy: :galy: :galy: płot był 2m od jezdni, odruchowo maksymalne hamowanie...jeszcze musiałem do niego dojeżdżać, 24km/h za szybko

Tytuł:
PostNapisane: 25.wrz.2004 16:34:51 
Użytkownik

damianoteles napisał(a):
no to jak w końcu jest ?? może policja się chować za płotem czy nie :okulary2: właśnie dzisiaj wyskoczył mi z lizakiem zza płotu, zawału bym dostał :galy: :galy: :galy: płot był 2m od jezdni, odruchowo maksymalne hamowanie...jeszcze musiałem do niego dojeżdżać, 24km/h za szybko

Wg. przepisów policja nie ma prawa się chować , mają być widoczni . Ale weź tu im udowodnij że się chowali . Chyba że masz aparat i zrobisz zdjęcie i świadków z boku . Wtedy masz jakiekolwiek szanse . W innym przypadku twoje szanse wynoszą 1%.

Tytuł:
PostNapisane: 25.wrz.2004 22:27:12 
Użytkownik

Dzisjaj jechalem do kielc i spowrotem.po drodze stalo 6 patroli i zade nie byl widoczny,dopiero na 10 metrow

no to jak tu mowic o przepisach zeby ich nie lamac jak wladza daje nam soba przyklad. :D ich tez sie powinno karac za lamanie przepisow

Audi 80 B1 1975r

Tytuł:
PostNapisane: 07.paź.2004 09:22:55 
Użytkownik

To czy policjant stoi za płotem czy wyskoczy z krzaków to jeszcze nie jest takie najgorsze. Wiecie co mnie najbardziej wkurza? Przenośne fotoradary. Kiedyś się polowało na zwierzynę a dziś poluje się na kierowców. Uważam, że taka metoda jest znacznie gorsza od "policjanta w krzakach".

Strefa czasowa: UTC + 1