Witam wszystkich w AUDI KLUB POLSKA!
Pojechałem sobie do Niemiec po mercedesa a przyjechałem przepiękną Audiczką B4 2.3 10V 5cyl. I NIE ŻAŁUJĘ !!! niunia jest przepiękna i wspaniale się prezentuje, no i jak pomyka... aż się gęba śmieje

, muszę teraz wymienić oleje w układzie wpsomagania i silniku , lecz nie wiem ile kupować do wpomagania bo nie znam pojemniści tego układu ... a jutro jadę do znajomego gazownika , instalacja ma być na komputrze 600, no ale jeszcze nie wiem z czym to się gryzie, zobaczę po montarzu, aha i jeszcze jedno gazownik powiedział, że gdy zamontuje mi wlew gazu obok wlewu paliwa ( w B4) to za każdym razem bede musiał wkręcać końcówkę do tankowania... czy ktoś zna lepsze rozwiązanie, oprócz zderzaka... niunia moja posaida reczna klimę ale gaz uleciał i w tej chwili jest niesprawna, myślę że będęjauruchamiał dobiero wiosną... a i jeszcze jedno przy skręcaniu w prawo z kół ustawionych na "prosto " tylko przy rozgrzanym silniku buczy układ kierowniczy lub maglownica, mechanicy też zabardzo nie wiedza co to ...
pozdrawiam !!!