to jest tak mam audiczka 80 B4 2.3 E no i niestety trzeba tu dopisać LPG, samochodzik mam juz od 4 lat no i sprawuje sie bardzo dobrze no choć małe problemy zaczeły sie od kiedy został założony gaz , samochód posiadał spojler ze stopem , znaczki heh ulubionym znaczkiem ojca bylo 2.3 E bo mówił że jak ktoś to widzi to nie bedzie chciał sie ścigać heh z niego to jest wariat:-) no ale ściągnołem ten spojler, ściągnołem znaczki , wymieniłem końcówke wydechu i troche przerubek z tłumnikem no i tył wygląda moim zdaniem ładnie, jeszcze tylko przód mi został czyli kupienie grilla tylko że jeszcze nie wiem jaki on ma być boże mi coś podpowiecie?? i czym zastapić kratki przy zderzaku?? a może zostawić je takie jakie są?? no i ostatnio kupiłem felgi 16 7 calowe no i czekam lata:-) bo jeździłem za zwykłych stalówkach z kołpakami no ale trzabyło bo kasy brakowało na coś lepszego, niedługo zamieszcze jakieś fotki i ocenicie, myśle też nad delikatnym przyciemnieniem szyb. pozdrawiam wszystkich tych którzy siedząc w domu marzą o tym żeby znowu pójść do garażu zobaczyć swoją NIUŃKE a mówią na mnie Murzyn:-) pozdrawiam