.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.kwi.2025 13:48:58

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [B4] oświetlenie, nadmuch.
PostNapisane: 25.maja.2006 21:31:02 
Użytkownik

[Audi B4 1.9 TDI (1994r.)]
Witam wszystkich.
Mam pytanko co do oświetlenia popielniczek, w środku popielniczek są czerwone plastikowe "zaślepki". Ciężko to zdjąć a nie chce połamać, to ma w ogóle świecić ? Może to wcale nie jest podświetlenie :P jeśli tak to jaka żaróweczka tam wejdzie.
Pytanie 2... dotyczy nadmuchu powietrza na tył... pod przednimi siedzeniami są dziwne wyloty, tak jakby miało to być na nadmuch, ale nic kompletnie mi nie dmucha.

... i czy pod przednią paską powinno byc jakieś podświetlenie...

Kolejny mój problem poruszyłem na tutaj:
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=35445
może jednak ktos mi odpowie :) Pozdrawiam serdecznie i dziekuje za odpowiedzi.

Tytuł: Re: [B4] oświetlenie, nadmuch.
PostNapisane: 25.maja.2006 22:44:41 
Użytkownik

dar-kos napisał(a):
[Audi B4 1.9 TDI (1994r.)]
Witam wszystkich.
Mam pytanko co do oświetlenia popielniczek, w środku popielniczek są czerwone plastikowe "zaślepki". Ciężko to zdjąć a nie chce połamać, to ma w ogóle świecić ? Może to wcale nie jest podświetlenie :P jeśli tak to jaka żaróweczka tam wejdzie.
Pytanie 2... dotyczy nadmuchu powietrza na tył... pod przednimi siedzeniami są dziwne wyloty, tak jakby miało to być na nadmuch, ale nic kompletnie mi nie dmucha.

... i czy pod przednią paską powinno byc jakieś podświetlenie...

Kolejny mój problem poruszyłem na tutaj:
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=35445
może jednak ktos mi odpowie :) Pozdrawiam serdecznie i dziekuje za odpowiedzi.

A wiec tak ,od popieliniczki, swieci odkrec kluczem 8 z tego co pamientam i wychodzi ,podswietlenie standardowe jak przy wszystkim w audi, jakie to Ci nie powiem ,bo nie pamientam. co do nawiewu na noki ,po pierwsze jak wlaczysz tylko nawiew na noki i dasz na max-a to wieje ,bo musi wiac. ja mysle o podswietlaniu nóg przy wchodzeniu do samochodu bo to niezle rezanko :)
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 26.maja.2006 05:26:41 
Użytkownik

Podepne sie pod temat

Czy kazde audi mam na mylsi 80 -b4 miało nadmuch na nogi pasazerów siedzących z tyłu? Pytam bo u mnie nie zauwazyłem nic takiego....

Odnośnie pytania o podswietlenie popielniczki..sa tam standardowe żarówki uzywane do podswietlenia np -panelu ogrzewania. Wyjmuje sie ją po wykreceniu śrubki bodajze z prawej strony i jak wspomniał wyżej kolega łepek 8-ka.

Tytuł:
PostNapisane: 26.maja.2006 16:28:58 
Użytkownik

oj tak... podświetlenie w drzwiach jest extra, kurcze a jakie macie pomysły co do tego... jak to zamontowac ?

Jeśli chodzi o nawiew... no niestety jak daje na nogi nic nie dmucha... mimo że są tam dziwne plastikowe chyba nadmuchy :P kurcze bede musiał fotke walnąć może.

Dzięki za odpowiedzi...

Tytuł:
PostNapisane: 26.maja.2006 19:42:19 
Użytkownik

na pewno działają...jak nie wierzysz to włącz nadmuch na nogi i wyjmij filtr kabinowy i wlącz na fulla to poczujesz że z tyłu też wieje, ja tak u siebie sprawdzałem, słabiej wieje bo kanał jest dłuższy i kręty, ale wieje

Tytuł:
PostNapisane: 17.lip.2006 21:06:23 
Użytkownik

Witam mam pytanie czy po przekreceniu stacyjki pali sie wam podswetlenie przyciskow od ogrzewania szyby itd u mnie pali siemimo ze nie sa wlaczone swiatlaczy tak ma byc

Tytuł:
PostNapisane: 17.lip.2006 21:06:41 
Użytkownik

Witam mam pytanie czy po przekreceniu stacyjki pali sie wam podswetlenie przyciskow od ogrzewania szyby itd u mnie pali siemimo ze nie sa wlaczone swiatlaczy tak ma byc

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1