.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.kwi.2025 17:28:44

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [ A3 1,8 '97]maglownica
PostNapisane: 07.cze.2006 20:49:23 
Użytkownik

witam. mam audi A3 1,8 rok 97. podczas jazdy na dołkach strasznie tłucze.na prostej drodze jest ok.byłem u jednych mechaników powiedzieli że nic nie widac.pojechałem do innego stwierdził że stuki są przez maglownice.na zgaszonym silniku czuc na kierownicy delikatny luz i jak sie zapali silnik jest to samo.czy moze byc jeszcze inna przyczyna?a jezeli to maglownica czy mozna ją zregenerować?

Edit by umin: Pamietaj o poprawnym nazywaniu tematów

Tytuł:
PostNapisane: 07.cze.2006 21:44:05 
Użytkownik

Auto: Audi RS4 B7 Avant
Mialem podobna usterke w Octavi a jak wiadomo to zawieszenia sa te same co w A3. Ciezko bylo dojsc do tego co to puka ale po dokladnych ogledzinach okazalo sie ze wybil sie drążek kierowniczy przy samej maglownicy. Naprawa kosztowala mnie 135zl i jest idealnie :)

Tytuł:
PostNapisane: 08.cze.2006 06:18:16 
Użytkownik

mam jeszcze jedno pytanie w sprawie klocków.czy w tym modelu klocki były z czujnikami?

Tytuł:
PostNapisane: 05.sie.2006 10:50:02 
Użytkownik

Dave napisał(a):
Mialem podobna usterke w Octavi a jak wiadomo to zawieszenia sa te same co w A3. Ciezko bylo dojsc do tego co to puka ale po dokladnych ogledzinach okazalo sie ze wybil sie drążek kierowniczy przy samej maglownicy. Naprawa kosztowala mnie 135zl i jest idealnie :)

dokladnie to samo mam u siebie teraz, tlucze mi z lewej strony i czasem trzeszczy na polaczeniu maglownicy z lewym drazkiem, w pon musze to zrobic

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1