.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 30.kwi.2025 13:19:56

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [A4 1,9 TDI]problem z ogrzewaniem
PostNapisane: 07.cze.2006 21:34:00 
Użytkownik

witam!!niedawno zakupiłem sobie fajne autki A4, 1.9 TDI 110KM i zastanawia mnie ogrzewanie w tym samochodzie,(nie posiadam klimy) ,wcześniej miałem golfa 3 1.4 benzyne i ogrzewanie było dwa razy mocniejsze niż w audi. Jak ustawie na maksa w audi to leci ciepłe powietrze ale to nie jest to co w golfie!!Nie wiem czy audi ma takie ogrzewaznie czy po prostu trzeba zajrzeć do nagrzewnicy.Nie znam sie za bardzo na samochodach wiec prosze o pomoc i rade.pozdrawiam

Tytuł: Re: [A4 1,9 TDI]problem z ogrzewaniem
PostNapisane: 07.cze.2006 23:05:27 
Użytkownik

Auto: b4->a4->MB s203
yeti447 napisał(a):
witam!!niedawno zakupiłem sobie fajne autki A4, 1.9 TDI 110KM i zastanawia mnie ogrzewanie w tym samochodzie,(nie posiadam klimy) ,wcześniej miałem golfa 3 1.4 benzyne i ogrzewanie było dwa razy mocniejsze niż w audi. Jak ustawie na maksa w audi to leci ciepłe powietrze ale to nie jest to co w golfie!!Nie wiem czy audi ma takie ogrzewaznie czy po prostu trzeba zajrzeć do nagrzewnicy.Nie znam sie za bardzo na samochodach wiec prosze o pomoc i rade.pozdrawiam

moim skromnym zdaniem alternatywa jest taka - albo zawór się do końca nie otwiera albo zapowietrzona lub też zamulona nagrzewnica. Ja przynajmniej nie spotkałem Audi z marnym ogrzewaniem ale niech ktoś mnie poprawi!
Nie jestem pewny ale stawiam na zawór ( może jego sterowanie )

Tytuł:
PostNapisane: 08.cze.2006 18:46:18 
Użytkownik

Auto: Renata
a moze filtr przeciwpyłkowy jest zapchany ..........

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1