.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 30.kwi.2025 09:42:11

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: audi b4 1,9 tdi 1z 92r .Nastawnik
PostNapisane: 13.cze.2006 12:57:22 
Użytkownik

Gdzie dostane i jaki koszt jest nastawnika do w/w modelu ?? jaki koszt nowego, jaki uzywanego ?? najlepiej z okolic katowic,poniewaz znajomy zabral sie za czyszczenie tego nastawnika i juz wogole nie pali auto.Bardzo prosze o szybką odpowiedz, dziekuje pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 13.cze.2006 18:07:37 
Użytkownik

moze zle wlozyl ten nastawik , trafil kulka w dziurke ? pewnie nie wie bo nie wiadomo , rozkrec i probuj az sie uda

ja jak rozkrecilem swoj to 40 min celowalem az sie udalo

jak nie bedzie dobrze wlozony to nie odpali

Tytuł:
PostNapisane: 14.cze.2006 06:26:35 
Użytkownik

z tym nastawnikiem to uważajcie bo jak sie urwie ta końcówka która trzeba pasować to pompa będzie do wymiany. Na ebayu jest masa takich pomp i nastawników zepsutych za grosze po samodzielnej naprawie. Ciekaw jestem jak domowym sposobem ustawicie wolne obroty i kąt wtrysku bez komputera ? Ale róbcie jak chcecie. Ja bym radził jechać z tym do Nadarzyna na Graniczną 4 do Diesel serwis ( 500 zł ). Troche to kosztuje ale bez ryzyka i wszystko chodzi jak fabryczne - nastawnik jest po czyszczeniu jak nowy a silnik ma wszystko wyregulowane jak trzeba. Przy okazji sprawdzą i wykasują ewentuane inne błędy kompa.

Tytuł:
PostNapisane: 14.cze.2006 19:08:03 
Użytkownik

ja Vaga mam wiec u mnie nie ma problemu :)

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1