.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 30.kwi.2025 06:43:37

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: 2.8 V6 Luzy na tylnych kołach
PostNapisane: 18.cze.2006 21:23:15 
Użytkownik

Witam moim następnym problemem jest to że ostatnio podnosłem tył autka na lewarku i poruszałem kołem tak jak hyba się sprawdza luzy no i poczułem lekki luz i niewiem czy coś padło czy może tak ma być bo z tyłu są chamulce tarczowe a jeżeli coś padło to pomuszcie i napiszcie co Pozdrawiam

Audi C4 2.8 V6

Tytuł:
PostNapisane: 18.cze.2006 21:58:53 
Moderator

Auto: C4,B6 quattro, A2
jak nie masz quattro to luzy sie kasuje dokrecajac lozyska ... ostatnio o tym pisalem

Tytuł: luzy
PostNapisane: 19.cze.2006 18:27:41 
Użytkownik

Sprawdz też luzy na łączniku do regulacji kąta ustawienia koła, wymieniłem i brak luzu na kole.

Tytuł:
PostNapisane: 20.cze.2006 14:33:10 
Użytkownik

to ja też się dołączę jadąc po drobnych nierównościach mam efekt "trzepotania" koła prawego znaczy tak że są głuche malutkie stukniecia jakby koło sie telepało co ciekawe jesli fura jest z tyłu nawet nieznacznie obciazona jest to duzo mniej słyszalne nie ma luzów na łozysku poducha na górze wymieniona amor nowy więc moze cos z belka lub drążkiem belki stabilizatorem
czy te gumy na drążku i na belce moga powodować cos takiego ??? jakie sa koszta wymiany i jaki jest stopień trudności wymiany tych gum

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1