.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 30.kwi.2025 06:39:33

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [B4 1.9 TDI] czym pomalować zderzak?
PostNapisane: 19.cze.2006 17:39:50 
Użytkownik

witam wszytkich.Mam troche porysowany przedni zderzak od spodu.kolor zderzaka jest srebrny i widać troche na nim czarne rysy.nie widac tego bardzo ale ja widze i troche mnie to drażni.Czym mogłbym zamalować te rysy by nie zniszczyć zderzaka?nie wiem czy wystarczy zwykłym sprejem pofukac po tych miejscach czy są moze jakieś specjalne farby do takich plastikowych elementów?dzięki wszytkim za odpowiedm...

Tytuł:
PostNapisane: 19.cze.2006 19:37:21 
Użytkownik

Witam
Na malowaniu się nie znam ale to plastiku sa jakies specjalne podkłady. Kup sobie paste G3 i na mokra szmatke wez jej troche i powcieraj tam az wyschnie. Bedzie tak wygladało jakby auto było brudne od kredy .Wtedy albo recznie trzec musisz dlugo i znowu na mokro paste albo na wiertarke tak nakladka z materialu i lecisz delikatnie. Chyba ze masz płaty farby które odeszły to nie pomoże ta pasta.
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 20.cze.2006 06:56:00 
Użytkownik

no właśnie w niektorych miejscach ta pasta by pewnie pomogła ale w wiekszości mam rysy dość głębokie bo wjechałem na odstające z ziemi pręty i to one mi tak pięknie zrysowały zderzak.jak bym pomalował te miejsca to by tego nie było tak widać...

Tytuł:
PostNapisane: 20.cze.2006 18:21:19 
Użytkownik

może kup zaprawkę dokłdnie dobierz kolor i pomaluj.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1