adamgt napisał(a):
Płodny ten Etzold

Wpisalem w googlach i baaardzo duzo aut opisał. Adam, czy Twoja książka obejmuje też A6 w wersjach V6 i Quattro czy są jakieś ograniczenia?
Znalazłem kiedyś Haynesa do A6 ale wyszło, że to tylko o oskach z 1.8 i TDI, czyli mnie niestety nie dotyczy. I tu wychodzi wyższość TDI

na 100% dotyczy wersji V6, zresztą dotyczy prawie wszystkich "standardowych" benzynówek (raczej na pewno oprócz esek) i diesli. Nie wiem, nie pamiętam czy jest mowa cokolwiek o quattro...i nie mogę teraz sprawdzić bo jestem w robocie w Wawie, a książka leży na półce w Bytomiu

, najwcześniej więc sprawdzę w piątek wieczorem. Pamiętam że są opisy silników V6, pokazane jakieś schematy ich budowy, schematy układów wtryskowych, koopa schematów elektrycznych i róznych innych rzeczy...grubo ponad 250 stron...no i oczywiście wszystko językiem Goethego

To bardzo dobry pomysł żeby coś poskanować i wrzucić w publiczne miejsce, niekonieczne całą księgę, myślałem o tym już wczesniej, jednak jak sie tego nie podejmę (brak sprzetu no i czasu).