.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 17.maja.2025 09:06:44

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [A6] accoustic parking system - przestał działac
PostNapisane: 27.lip.2006 19:10:16 
Użytkownik

Witam.
Nie wiem co jest grane... system działał... tydzien temu jak rejestrowalem auto to mechanik z mojej firmy odkrecił mi tablice rejestracyjne... i system przestał działac... szukałem w panelu mmi czy jest jakas opcja on/off ale tam jest tylko regulacja glosnosci systemu. Macie jakies sugestie co sie moglo stac, czy tez jechac do salonu audi i zabulic za sam wjazd na servis...

Tytuł:
PostNapisane: 27.lip.2006 20:32:22 
Użytkownik

ok...juz sie dowiedziałem z innego zrodla co jest grane i napisze jakby ktos mial podobny problem. Trzeba podlaczyc auto do komputera i wykasowac "dlad" ... nie wiem o co chodzi ale jutro jade na servis do salonu..ciekawe czy mi to zrobią na gwarancji....

Tytuł:
PostNapisane: 27.lip.2006 21:44:53 
Klubowicz

jak dla mnie to troche dziwne, co ma rejstracja do park systemu, no chyba ze mechanik mlotkiem Tobie te rejstracje....
Pozdro MJ

!!! SMYCZE KLUBOWE -> LINK

Tytuł:
PostNapisane: 27.lip.2006 23:07:37 
Użytkownik

he he...jak sie dowiedziałem tam pod tablica sa jakies czujniki... i jak odłaczyl kable a potem podłaczyl to juz nie działało...

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1