.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.kwi.2025 23:47:17

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: pare pytań na temat A 6 avant
PostNapisane: 30.lip.2006 11:06:56 
Użytkownik

witam jestem tu nowy i od niedawna jestem posiadaczem audi A 6 1995 rok. mam pare pytan czy ktoś wie jak otworzyć tylną klape w avancie czy tam jest jakieś zabezpieczenie czy coś takiego. i jeszcze jedno co to za przycisk na lewym słupku od wewnątrz auta przy fotelu kierowcy. z góry dziękuje za odpowiedz. pozdrawiam.

Tytuł: Re: pare pytań na temat A 6 avant
PostNapisane: 30.lip.2006 11:15:22 
Użytkownik

Sławomir Fryza napisał(a):
witam jestem tu nowy i od niedawna jestem posiadaczem audi A 6 1995 rok. mam pare pytan czy ktoś wie jak otworzyć tylną klape w avancie czy tam jest jakieś zabezpieczenie czy coś takiego. i jeszcze jedno co to za przycisk na lewym słupku od wewnątrz auta przy fotelu kierowcy. z góry dziękuje za odpowiedz. pozdrawiam.

nazwij temat zgodnie z tym: http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=27569

Przycisk na lewym slupku: ten przycisk sluzy do wylaczenia "czujek" alarmu wewnatrz samochodu-np. zostawiasz dzieci w samochodzie-to naciskasz ten przycisk i normalnie zamykasz samochod pilotem-wtedy jak sie dzieci beda w srodku ruszac to sie alarm nie wlaczy tzn. nie bedzie wyc-piszczec

http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... isk+slupku

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1